xaldemirx 80+ Katılım 22 Temmuz 2021 Mesajlar 14 Dahası Reaksiyon skoru 4 İsim Mustafa 10 Ocak 2023 #1 ACİLLL!!!! Biosun sürümünü güncellerken lenovo V15 G2-ITL markalı laptop çöktü diskleri görmüyor bilgisayar açılmıyor ve diskleri görmediği için otomatikmen format atılmıyor acil yardım.
ACİLLL!!!! Biosun sürümünü güncellerken lenovo V15 G2-ITL markalı laptop çöktü diskleri görmüyor bilgisayar açılmıyor ve diskleri görmediği için otomatikmen format atılmıyor acil yardım.
Emre Zengin Moderatör Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 20,597 En İyi Cevap 20 Dahası Reaksiyon skoru 7,986 Konum Çorlu/Tekirdağ İsim Emre Zengin 11 Ocak 2023 #2 xaldemirx yazmış: ACİLLL!!!! Biosun sürümünü güncellerken lenovo V15 G2-ITL markalı laptop çöktü diskleri görmüyor bilgisayar açılmıyor ve diskleri görmediği için otomatikmen format atılmıyor acil yardım. Devamı için tıklayın... Diskler hiç mi görünmüyor? Boot Mode ayarından kaynaklı sorun yaşıyor olma?
xaldemirx yazmış: ACİLLL!!!! Biosun sürümünü güncellerken lenovo V15 G2-ITL markalı laptop çöktü diskleri görmüyor bilgisayar açılmıyor ve diskleri görmediği için otomatikmen format atılmıyor acil yardım. Devamı için tıklayın... Diskler hiç mi görünmüyor? Boot Mode ayarından kaynaklı sorun yaşıyor olma?