Neler Yeni

Lens batma ve bulanıklık sorunu

WhoCares

80+ Gold
Ters olmadığına eminim. Hatta acaba ters mi diye şüphe ettim iki türlü de taktım. Zaten 3 farklı lens denedim. Üçünde de sorun yaşadım.
Lens solüsyonunu değiştim, daha önce (Elegance Comfort kullanırken) Biotrue kullanıyordum, Acuvue Revitalens'e geçtim.
biotrue bende kızarıklık ve yanma yapmıştı sonra acuvue geçtim kızarıklık ve yanma geçti eğer oda geçmiyorsa b.c değerinde sıkıntı olabilir benimde 8.6 idi ben 8.4 aldım acuvue marka rahatım yani belki 8.9 sana fazla gelmişde olabilir

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
C.S.
Uzun süredir gözlük kullanıyorum. Lens kullanmak istedim, oasys gayet güzel ancak takamıyorum lensi. Lens takma aparatlarından da aldım, yok yok yok. Lens o aparatta kalmıyor, lavaboya düşüyor. Gözüme kadar getirsem bu sefer gözüme o plastik parçayı yaklaştırıken istemsiz kırpıştırıyorum, lens yine düşüyor. Ben de lanet olsun dedim ,gittim titanyum ve çok çok hafif bir çerçeve aldım, camı da mümkün olduğu kadar incelttim. Ancak maske ile gözlük kuşlanmak çok zor.

r4NG3r

80+ Silver
Uzun süredir gözlük kullanıyorum. Lens kullanmak istedim, oasys gayet güzel ancak takamıyorum lensi. Lens takma aparatlarından da aldım, yok yok yok. Lens o aparatta kalmıyor, lavaboya düşüyor. Gözüme kadar getirsem bu sefer gözüme o plastik parçayı yaklaştırıken istemsiz kırpıştırıyorum, lens yine düşüyor. Ben de lanet olsun dedim ,gittim titanyum ve çok çok hafif bir çerçeve aldım, camı da mümkün olduğu kadar incelttim. Ancak maske ile gözlük kuşlanmak çok zor.
Covidden dolayı mı maske takiyorsunuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
ali
lensle uyuyor musunuz siz ya?
lens taktığımda eve gelince ilk işim koşarak çıkarmak oluyor, siz nasıl dayanıyorsunuz :D

BurakHalil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Burak Halil
lensle uyuyor musunuz siz ya?
lens taktığımda eve gelince ilk işim koşarak çıkarmak oluyor, siz nasıl dayanıyorsunuz :D
Taktığım lensi 1 ay dolmadan çıkartmıyorum asla. Üniversitede olduğum için her sabah lens takmak çok zor geliyor gözlük kullanmaktan da nefret ediyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekleme: Göz kuruluğu yaşayan arkadaşlara gözyaşı damlası kullanmalarını öneririm. Sorun kalmıyor.

logan53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Mücahit Saklı
2 yıldır kullanıyorum. 8 saatten fazla kullanıp gözlerini dinlendirmiyorsan kızarması, bulanıklaşmasi ve batması normal. Lens aslında sadece sosyal hayatında kullanman gereken bir ürün. Geri kalan zamanlarda gözlük takman gerekiyor.

Bende çalışırken full lens takıyorum yaklaşık 12 saat takıyorum her gün. Eve gittiğimde gözlerim çok kızarmış oluyor. Bazen aylık lensi 2 ay takıyorum bazen 10 gün sonra çöp oluyor. Dikkatli bir şekilde çıkarıp takman ve çok temiz tutman gerekiyor.

Her marka lensi denedim hepsinin iyi ve kötü tarafları var. Ama benim gözüme en iyi giden Biofinity

Konuyu yeni sanıp roman yazdim 😂

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,146
İsim
Ensar
2 yıldır kullanıyorum. 8 saatten fazla kullanıp gözlerini dinlendirmiyorsan kızarması, bulanıklaşmasi ve batması normal. Lens aslında sadece sosyal hayatında kullanman gereken bir ürün. Geri kalan zamanlarda gözlük takman gerekiyor.

Bende çalışırken full lens takıyorum yaklaşık 12 saat takıyorum her gün. Eve gittiğimde gözlerim çok kızarmış oluyor. Bazen aylık lensi 2 ay takıyorum bazen 10 gün sonra çöp oluyor. Dikkatli bir şekilde çıkarıp takman ve çok temiz tutman gerekiyor.

Her marka lensi denedim hepsinin iyi ve kötü tarafları var. Ama benim gözüme en iyi giden Biofinity

Konuyu açtığımdan beri bu ilk aldığım lensi alacağım ama bu ara pek dışarı çıkmıyorum ve çalışmıyorum diye almadım. Geçen fiyatını sordum, fiyatlar çok yükselmiş.
Olsun, yazılanları okuyorum.
Kalp yetmezliği tedavisi için çok fazla Hastaneye gittiğim için kullanmak zorundayım.
Sizin yorumunuzu görmemişim, çok geçmiş olsun. Umarım iyisinizdir. 🙁🙏

Top Bottom