Neler Yeni

Leptop'um çok yavaş.

resmus66

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Resul Unsur
Öncelikle iyi hayırlı akşamlar.
Elimden geldiğince açıklamaya çalışacağım.
Bugün yaklaşık 6-7 yıl önce ikinci el aldığımız ve benim geçen yıl bozup bir kenara koyduğum leptopumu buldum. Leptopumun sorunu aşırı yavaş. Yenile yapınca bile "bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı şimdi görev sonlandırılsın mı? " Diyor. tabii ki bu sorunu pek umursamıyorum. Ancak harddiskte depoladıklarım çok önemli ve bunları kurtarmam gerek.
Esas sorumsa bu sorun harddiskte mi kaynaklıdır. Verilerimi kurtarabilir miyim. Nasıl bir yöntem uygulamam gerekli. Çünkü açılması bile ortalama 10 dakika sürüyor.
Dipnot : kulağımı harddiskin olduğu bölüme koyduğumda aralıklı olarak dıdıt dıt, dıdıt dıt sesiyle karşılaşıyorum.
Buraya kadar okuyup vakit ayıran ve cevaplayan herkese şimdiden çok teşekkür ederim. Abdullah abimin de cevaplamasını çok isterim.

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Öncelikle iyi hayırlı akşamlar.
Elimden geldiğince açıklamaya çalışacağım.
Bugün yaklaşık 6-7 yıl önce ikinci el aldığımız ve benim geçen yıl bozup bir kenara koyduğum leptopumu buldum. Leptopumun sorunu aşırı yavaş. Yenile yapınca bile "bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı şimdi görev sonlandırılsın mı? " Diyor. tabii ki bu sorunu pek umursamıyorum. Ancak harddiskte depoladıklarım çok önemli ve bunları kurtarmam gerek.
Esas sorumsa bu sorun harddiskte mi kaynaklıdır. Verilerimi kurtarabilir miyim. Nasıl bir yöntem uygulamam gerekli. Çünkü açılması bile ortalama 10 dakika sürüyor.
Dipnot : kulağımı harddiskin olduğu bölüme koyduğumda aralıklı olarak dıdıt dıt, dıdıt dıt sesiyle karşılaşıyorum.
Buraya kadar okuyup vakit ayıran ve cevaplayan herkese şimdiden çok teşekkür ederim. Abdullah abimin de cevaplamasını çok isterim.
Özellikleri nedir virüs kapmış olabilir hangi işletim sistemi Kaspersky ve malwarebytes ile taratin

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
ssd tak

resmus66

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Resul Unsur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Özellikleri nedir virüs kapmış olabilir hangi işletim sistemi Kaspersky ve malwarebytes ile taratin
HP 250 3G
2GB RAM
Intel celeron n2840
Intel HD graphics
Windows 10 32 bit olması gerek
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hd tune programı ile bad sector testi yapar mısın?
Leptopa herhangi bir şey yapamıyorum. Google Chrome'i bir kaç kez açmayı denedim ama leptop siyah ekran oluyor ve masaüstünde tekrar başlıyor

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
HP 250 3G
2GB RAM
Intel celeron n2840
Intel HD graphics

Leptopa herhangi bir şey yapamıyorum. Google Chrome'i bir kaç kez açmayı denedim ama leptop siyah ekran oluyor ve masaüstünde tekrar başlıyor
HDD yi icinddn alın ram takin o bilgisayara Windows 10 fazla

Levi Ackerman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,464
İsim
Musab
HP 250 3G
2GB RAM
Intel celeron n2840
Intel HD graphics

Başka bir hdd ile deneme şansın varsa dener misin?
%90 ihtimal ile hdd arızalı.

resmus66

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Resul Unsur
HDD yi icinddn alın ram takin o bilgisayara Windows 10 fazla
Orijinal işletim sistemi Windows 8.1 classic ti. Ancak bilgisayarcı w10 çok güncel bunu kullan deyince bir şey demedim.

Başka bir HDD ile deneme şansın varsa dener misin?
%90 ihtimal ile HDD arızalı.
Bunu deneyeceğim. İnşallah değildir. Tavsiyeniz için teşekkür ederim

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
HP 250 3G
2GB RAM
Intel celeron n2840
Intel HD graphics

Ram ekleyin ve HDD yi değişin SSD ile

resmus66

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Resul Unsur
Ram ekleyin ve HDD yi değişin SSD ile
Zaten yeni bir bilgisayar alacağım. Bu yüzden bu bilgisayar hiçbir işime yaramayacak. Korkum içindeki bilgilerin heba olması.

Eh yazıyı görmedin galiba. 1.25 gözlüğüm var eski ister misin?
Yazınızı gördüm ama cevaplamayi unuttum kusuruma bakmayın :) . Bu bilgisayar için SSD ye gerek yok. Yeni bir tane alacağım zaten inşallah.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,912
Üyeler
161,772
Son üye
k e m a l
Top Bottom