Letgo Bağlantı Sorunu

Reaksiyon skoru
14
Merhaba arkadaşlar, bir kaç gündür letgo ya girdiğimde hiçbir ilan ve sohbet yüklenmiyor, oyun oynamak istediğimde içerik indiriliyor diye kalıp hiç bir şey indirmiyor ancak İnternet var, instagram YouTube vb. De sorun yok ya da tft oynayabiliyorum. Silip yükledim cart curt ancak olmuyor. Çözümünü bilen var mı?

Ben letgoya mail atıp konuşmaya girdim bi cacık çıkmadı. Tamamen sallamasyon bir uygulama. Son 24 saatlik ilana basıyorum 1aydan fazla olan bile çıkıyor. Senin yaşadığını yazdım. Profiller yüklenmiyor ilan yüklenmiyor. Herşeyi sıkıntılı çalışıyor

Merhaba arkadaşlar, bir kaç gündür letgo ya girdiğimde hiçbir ilan ve sohbet yüklenmiyor, oyun oynamak istediğimde içerik indiriliyor diye kalıp hiç bir şey indirmiyor ancak İnternet var, instagram YouTube vb. De sorun yok ya da tft oynayabiliyorum. Silip yükledim cart curt ancak olmuyor. Çözümünü bilen var mı?
Veri kısıtla yapmişsındır telefonunuzun modeli ne

Hocam güvenlik var ona girin en aşşağida veri kullanımı var ordan veri kullanımını kısıtla var ona girin eğer letgo da x varsa ona basın yeşil tik olunca bir daha deneyin girmeyi

Hocam güvenlik var ona girin en aşşağida veri kullanımı var ordan veri kullanımını kısıtla var ona girin eğer letgo da x varsa ona basın yeşil tik olunca bir daha deneyin girmeyi
Güvenlik butonu yok, güvenlik durumu ile şifreler ve güvenlik butonları var ancak veri kullanımı oralarda değil. Veri kullanımı menüsünde de kısıtlamaya dair bir seçenek göremedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamamdır buldum ancak veri kullanımı kısıtlanmamış durumda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,849
Üyeler
174,253
Son üye
Cilingir
Geri