Neler Yeni

Letgo Dolandırıcı Bildirimi -1

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
hocam sitenin gerçek olma ihtimali var bence sahte siteler genelde gnfdıgndfısfdsug.ngrok.com gibi oluyor kali linux ile ilgileniyorum phishing yöntemi yazarsanız internete daha çok şey bulabilirsiniz ama yinede siz sahibinden müşteri hizmetleri gibi bir şey varsa sorgulatın banada geçende playstationdan gelmişti buna benzer bir mail müşteri hizmetlerinden iki dk da gerçek olup olmadığını sorgulattım
sitenin gerçek olma ihtimali yok

ThorJ

80+ Silver
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,785
İsim
alperen
İlgilendiği Kategoriler
Araçlar, Akıllı Telefonlar, Donanım, Dizüstü Bilgisayarlar, Custom ROM
Geçen Yalovalı bir arkadaş bu oltaya düşmüş, 1500 lirası gitti.
Bu tarz faydalı konular daha fazla olmalı diye düşünüyorum. En azından birilerinin daha başı yanmaz.

Yasin Çınar

80+ Bronze

Marcisco

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Ulaşcan Arslan
Güzel bir konu olmuş yukarıda kalsın umarım kimse bu tongaya düşmez bu zamanda para kolay kazanılmıyor.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
hocam sitenin alan adı gerçeğe çok yakın ama yine kesin bir şey söylemiyorum en iyisi müşteri hizmetlerinden sorgulatmak
sahibinden param güvende sahibinden.com üzerinden yapılıyor, secure.s-paramguvenli.com sitesinden yapılmıyor

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
İbrahim Talha DEMİR
hocam sitenin gerçek olma ihtimali var bence sahte siteler genelde gnfdıgndfısfdsug.ngrok.com gibi oluyor kali linux ile ilgileniyorum phishing yöntemi yazarsanız internete daha çok şey bulabilirsiniz ama yinede siz sahibinden müşteri hizmetleri gibi bir şey varsa sorgulatın banada geçende playstationdan gelmişti buna benzer bir mail müşteri hizmetlerinden iki dk da gerçek olup olmadığını sorgulattım
Gerçek değil hocam. Tasarım farklılıkları falan var. Site uzantıları doğru değil. Kodlar aynı değil. Diğer adımlara geçince daha çok belli oluyor zaten.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Geçen Yalovalı bir arkadaş bu oltaya düşmüş, 1500 lirası gitti.
Bu tarz faydalı konular daha fazla olmalı diye düşünüyorum. En azından birilerinin daha başı yanmaz.
buna düşen insanlar var mı cidden

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
İbrahim Talha DEMİR

ThorJ

80+ Silver
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,785
İsim
alperen
İlgilendiği Kategoriler
Araçlar, Akıllı Telefonlar, Donanım, Dizüstü Bilgisayarlar, Custom ROM
buna düşen insanlar var mı cidden
Az da olsa bir kitle var.
2014'de yanlışlıkla tıkladığım reklam sonucunda BTK uyarı ekranı gelmişti. O günden beridir korka korka açarım hep linkleri ve temkinli olurum. Fobi oldu artık.

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
İbrahim Talha DEMİR
2014'de yanlışlıkla tıkladığım reklam sonucunda BTK uyarı ekranı gelmişti. O günden beridir korka korka açarım hep linkleri ve temkinli olurum. Fobi oldu artık.
Linki atmadan önce virus taraması yaptım :)

Yasin Çınar

80+ Bronze
Gerçek değil hocam. Tasarım farklılıkları falan var. Site uzantıları doğru değil. Kodlar aynı değil. Diğer adımlara geçince daha çok belli oluyor zaten.
hocam dediğiniz gibi site gerçek değil ama adam o siteyi nasıl açmışsa helal olsun öyle domainleri almak kolay değil (Maddi olarak) adam profesyonel dolandırıcı :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha bugün geldi öyle bir site önüme. (çok fazla crackli oyun oynayan birisiyim) O sitede herhangi bir işlem yapmadığınız sürece başınıza bir şey gelmez

Top Bottom