Neler Yeni

Leyla İle Mecnun tekrar başlıyormuş.

I Auditore I

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,218
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar,
Verilen bilgilere göre Leyla İle Mecnun Exxen'de başlayacakmış. TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre Acun Ilıcalı, Exxen için Leyla ile Mecnun’un haklarını da aldı. Yönetmen koltuğunda yine Onur Ünlü’nün olacağı dizinin eski ekibiyle görüşmeler başladı. Exxen'de yayınlanacak Leyla ile Mecnun dizisinin ne zaman yayınlanacağı henüz belli olmadı. Ancak, çekimlerin yaz aylarında başlaması planlanıyor. Oğuzhan Uğur'da hikayesinde paylaşmış, bir çok haber kaynağı da doğruluyor bu sefer büyük ihtimalle tekrardan çekilecek ama eski tadı verir mi bilmem. En çok merak ettiğim de ''Bende özledim'' dizisindeki finali yeni diziye nasıl bağlayacaklar. Sizler ne düşünüyorsunuz.

https://www.hurriyet.com.tr/kelebek...en-mi-basliyor-heyecanlandiran-iddia-41769517

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
Evet
.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,765
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Gelir ise aylık 10TL veririm Exxen'e Tosla kampanyası sağolsun 5 TL ye gelir 1 ay boyunca Leyla Mecnunu da izlerim
[Eski bölümlerini izlememişimdir sadece 1 2 kesitini izlemişimdir ama çok güzel olduğunu biliyorum]}

I Auditore I

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,218
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar,
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gelir ise aylık 10TL veririm Exxen'e Tosla kampanyası sağolsun 5 TL ye gelir 1 ay boyunca Leyla Mecnunu da izlerim
[Eski bölümlerini izlememişimdir sadece 1 2 kesitini izlemişimdir ama çok güzel olduğunu biliyorum]}
Evet bu dizi için Exxen almaya değer.

Verilen bilgilere göre Leyla İle Mecnun Exxen'de başlayacakmış. TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre Acun Ilıcalı, Exxen için Leyla ile Mecnun’un haklarını da aldı. Yönetmen koltuğunda yine Onur Ünlü’nün olacağı dizinin eski ekibiyle görüşmeler başladı. Exxen'de yayınlanacak Leyla ile Mecnun dizisinin ne zaman yayınlanacağı henüz belli olmadı. Ancak, çekimlerin yaz aylarında başlaması planlanıyor. Oğuzhan Uğur'da hikayesinde paylaşmış, bir çok haber kaynağı da doğruluyor bu sefer büyük ihtimalle tekrardan çekilecek ama eski tadı verir mi bilmem. En çok merak ettiğim de ''Bende özledim'' dizisindeki finali yeni diziye nasıl bağlayacaklar. Sizler ne düşünüyorsunuz.

https://www.hurriyet.com.tr/kelebek...en-mi-basliyor-heyecanlandiran-iddia-41769517
exxen ine saçma sapan bişey önümüze getirir çok ümitlenmeyin

TheEdenProject

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Yunus Emre
Exxene giren her şeyin kalitesi otomatik bozuluyor eskisi gibi olurmu bilmem

Kerem Işık

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sihirli Annem gibi yenisi saçma sapan bir şey olmasa bari

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,391
İsim
berk
Diziyi güzel anılarla hatırlamak istiyorsanız izlemeyin (Belki çok iyi bir şey de çıkabilir bilemiyorum)

I Auditore I

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,218
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar,
Diziyi güzel anılarla hatırlamak istiyorsanız izlemeyin (Belki çok iyi bir şey de çıkabilir bilemiyorum)
Zaten tüm ekibi toplayamazlarsa pek bi zevki olmaz.

• Beğen
Reaksiyonlar: baid
Top Bottom