Attığım linkteki abc klasörünü değiştir sadeceHepsi düz yani doğru yazıyor
lfs nin orjinal sürümünü nerden bulurumAttığım linkteki abc klasörünü değiştir sadece
Yok valla kendisi böyleydi ama türkçe seçeneğinde dosyayı açıyorum türkçe oyunda böyleone öyle ya japoncamı yaptın![]()
https://www.lfs.net/downloadslfs nin orjinal sürümünü nerden bulurum
Açmadı linki bir şey diyor email istek yolla diyor ben de yolladımLfs Dil Dosyaları - Google Drive
drive.google.com
Bu dosyaları Lfs data nın içine at belki düzelir
Erişim iste diyor isteğini yolladımAçmadı linki bir şey diyor email istek yolla diyor ben de yolladım
Reis attığın linkten indiriyor ama buldum farklı yerden onu yükleyince could not load font hatası veriyor ve eskisini attığımda yine aynı oluyor bi bulamadım gittiAttığım linkteki abc klasörünü değiştir sadece
Yazı fontu eksik ama hangi font olduğunu bilmiyorum. Windows fontlarından biri de eksik olabilirReis attığın linkten indiriyor ama buldum farklı yerden onu yükleyince could not load font hatası veriyor ve eskisini attığımda yine aynı oluyor bi bulamadım gitti
Linki düzelttimYazı fontu eksik ama hangi font olduğunu bilmiyorum. Windows fontlarından biri de eksik olabilir
Yaptım da olmadı reisYazı fontu eksik ama hangi font olduğunu bilmiyorum. Windows fontlarından biri de eksik olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Linki düzelttim