Neler Yeni

LG 24GL650-B alınır mı?

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Bütçe
1600
Sorum başlıkta. TN panel olması sorun değil.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ucuz ve ghosting çok az diye. Zaten daha önce TN panel ekran kullandım. Çok da kötü değil.
İps ile yan yana koyunca kötü geleceğine eminim hocam 10 yıldır tn kullanıyorum 24G2U alacaktım ama stoklarda kalmadığı için fiyatları 2klara dayandı Lg ile arasında sadece renk canlılığı farkı var ve bunun için fazladan 400tl vermek mantıklı gelmiyor monitörüm kötü olduğu için ne alırsam güzel gelecek ayrıca attığım modelde gtg 1ms ghosting yaşanmaz bence ips duruken Tn almak saçma olur benim attığım modeli mutlaka düşünün

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İps ile yan yana koyunca kötü geleceğine eminim hocam 10 yıldır tn kullanıyorum 24G2U alacaktım ama stoklarda kalmadığı için fiyatları 2klara dayandı Lg ile arasında sadece renk canlılığı farkı var ve bunun için fazladan 400tl vermek mantıklı gelmiyor monitörüm kötü olduğu için ne alırsam güzel gelecek ayrıca attığım modelde gtg 1ms ghosting yaşanmaz bence ips duruken Tn almak saçma olur benim attığım modeli mutlaka düşünün
Sıkıntı olmaz. Kuzenimde de TN panel laptop var, üstelik 1366x768. Ona rağmen kötü gelmedi. Ayrıca oynadığım bir oyunda en ufak bir ghosting bile kolayca fark edilebiliyor.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sıkıntı olmaz. Kuzenimde de TN panel laptop var, üstelik 1366x768. Ona rağmen kötü gelmedi. Ayrıca oynadığım bir oyunda en ufak bir ghosting bile kolayca fark edilebiliyor.
Tamam hocam siz bilirsiniz ama dediğim gibi attığım modelde gtg 1ms ghosting yaşamanızın imkanı yok

Son düzenleme:
Top Bottom