mutlu pide
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
- Bütçe
- 1600
Sorum başlıkta. TN panel olması sorun değil.
24GN650-B varken neden TN panel olan bir modeli tercih ettinizkiSorum başlıkta. TN panel olması sorun değil.
Ucuz ve ghosting çok az diye. Zaten daha önce TN panel ekran kullandım. Çok da kötü değil.24GN650-B varken neden TN panel olan bir modeli tercih ettinizki
İps ile yan yana koyunca kötü geleceğine eminim hocam 10 yıldır tn kullanıyorum 24G2U alacaktım ama stoklarda kalmadığı için fiyatları 2klara dayandı Lg ile arasında sadece renk canlılığı farkı var ve bunun için fazladan 400tl vermek mantıklı gelmiyor monitörüm kötü olduğu için ne alırsam güzel gelecek ayrıca attığım modelde gtg 1ms ghosting yaşanmaz bence ips duruken Tn almak saçma olur benim attığım modeli mutlaka düşününUcuz ve ghosting çok az diye. Zaten daha önce TN panel ekran kullandım. Çok da kötü değil.
Sıkıntı olmaz. Kuzenimde de TN panel laptop var, üstelik 1366x768. Ona rağmen kötü gelmedi. Ayrıca oynadığım bir oyunda en ufak bir ghosting bile kolayca fark edilebiliyor.İps ile yan yana koyunca kötü geleceğine eminim hocam 10 yıldır tn kullanıyorum 24G2U alacaktım ama stoklarda kalmadığı için fiyatları 2klara dayandı Lg ile arasında sadece renk canlılığı farkı var ve bunun için fazladan 400tl vermek mantıklı gelmiyor monitörüm kötü olduğu için ne alırsam güzel gelecek ayrıca attığım modelde gtg 1ms ghosting yaşanmaz bence ips duruken Tn almak saçma olur benim attığım modeli mutlaka düşünün
Tamam hocam siz bilirsiniz ama dediğim gibi attığım modelde gtg 1ms ghosting yaşamanızın imkanı yokSıkıntı olmaz. Kuzenimde de TN panel laptop var, üstelik 1366x768. Ona rağmen kötü gelmedi. Ayrıca oynadığım bir oyunda en ufak bir ghosting bile kolayca fark edilebiliyor.