Lg mi aoc mu sizce hangisi

PolatAlemdarr

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
172
Normalde aoc alıcam ama sinerji ve itopya ölü pixel veya ışık süzmesi gibi durumlarda iade almıyor diğer hb ve trenbdyol gibi sitelerde de satıcı aptek biraz araştırdığımda satıcı sorunlu gibi teknolojik ürünlerde aşırı takıntılı biriyimdir bi ürüne tonlarca para veriyorsan sorunsuz bi ürün almak isterim bide lg var ama aocdan biraz kötü ama lg yi alırsam istediğim gibi iade etme hakkına sahibim thhyle falan uğraşmak istemiyorum

Ekler

• 1000016307.webp
    1000016307.webp
    144.2 KB · Hit: 21
  • 1000016308.webp
    1000016308.webp
    146.8 KB · Hit: 19
İtopya galiba e-ticaret sitelerinde dey elektronik adıyla satış yapıyor. Ben de 24ge42e almak istiyorum. Muhtemelen itopyadan değil de hepsiburada veya amazondan dey elektronik satıcından onun itopya olduğuna emin olduktan sonra alıcam.

İtopya galiba e-ticaret sitelerinde dey elektronik adıyla satış yapıyor. Ben de 24ge42e almak istiyorum. Muhtemelen itopyadan değil de hepsiburada veya amazondan dey elektronik satıcından onun itopya olduğuna emin olduktan sonra alıcam.
Evet itopya ile dey elektronik aynı. Gaming gen de beta Plus ve laptop.com tr aynı.

Normalde aoc alıcam ama sinerji ve itopya ölü pixel veya ışık süzmesi gibi durumlarda iade almıyor diğer hb ve trenbdyol gibi sitelerde de satıcı aptek biraz araştırdığımda satıcı sorunlu gibi teknolojik ürünlerde aşırı takıntılı biriyimdir bi ürüne tonlarca para veriyorsan sorunsuz bi ürün almak isterim bide lg var ama aocdan biraz kötü ama lg yi alırsam istediğim gibi iade etme hakkına sahibim thhyle falan uğraşmak istemiyorum
LG nin fiyatına 240hz 0.5ms Şuanda kullanıyorum merak ettiğin bir şey varsa sorabilirsin

Yani bide rampage den çok başım yandı zamanında
hocam bu ürün rampage ellipse Premium ürünleri bende aynı şekilde yaklaştım ancak abdullah abinin de ana monitörü olduğunu görünce şans verdim ve yaklaşık 3-4 haftadır kullanıyorum memnunum ölü piksel çıkmadı test sonuçları güzel

Geri