LG monitör adaptive sync

Cadyy

80+
Reaksiyon skoru
43
Monitörümün içinde adaptive sync adında bir ayar var. Bu ayarın yırtılmayı önlediği ve görüntüyü düzelttiğini duydum. Extended ve Basic olmak üzere 2 tür seçeneği bulunuyor. Kimisi ekran kartına göre seçmelisin demiş. Bu ayarı açmalı mıyım? Oyunlarda input lag veya farklı sorunlar yaşatır mı? Kesin bilgisi olan biri yorum yaparsa sevinirim.

Monitörümün içinde adaptive sync adında bir ayar var. Bu ayarın yırtılmayı önlediği ve görüntüyü düzelttiğini duydum. Extended ve Basic olmak üzere 2 tür seçeneği bulunuyor. Kimisi ekran kartına göre seçmelisin demiş. Bu ayarı açmalı mıyım? Oyunlarda input lag veya farklı sorunlar yaşatır mı? Kesin bilgisi olan biri yorum yaparsa sevinirim.
Denemeden bilemessin . Benimki açıktı galiba .

Denemeden bilemessin . Benimki açıktı galiba .
Benim açıktı ama geri kapattım. Şimdi bu ayarı tekrar açtım. Denemeden bilmekten ziyade bilipte açmayı daha doğru buluyorum. Sonuçta bu ayar parlaklık ayarı değil ki gözle görülüpte karar verilsin.

Benim açıktı ama geri kapattım. Şimdi bu ayarı tekrar açtım. Denemeden bilmekten ziyade bilipte açmayı daha doğru buluyorum. Sonuçta bu ayar parlaklık ayarı değil ki gözle görülüpte karar verilsin.
Ben genişletilmiş te kullanıyorum yani en üstte . Monitörün dil ayarlarından türkçe yapabilirsin bu arada .

ben genişletilmiş kullanıyorum fakat görüntü bozuluyor ama temelde kullanınca sıkıntı çıkarmıyor
sebebini bilmiyorum fakat çoğu kişide oluyormuş ekran kartından galiba
lg ultragear heralde sizinkide

Ben basicte kullanıyorum.

Açmak açmamaktan daha faydalı, özellikle 60 fps oyun oynuyorsan daha akıcı gösteriyor konsol gibi.

ben genişletilmiş kullanıyorum fakat görüntü bozuluyor ama temelde kullanınca sıkıntı çıkarmıyor
sebebini bilmiyorum fakat çoğu kişide oluyormuş ekran kartından galiba
lg ultragear heralde sizinkide
Evet ultragear benim. Cs falan oynarken mesela silah sececegim zaman ekran bi flas patlar gibi beyaz parliyor. O da boyle az az ama gozu yormuyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Açmak açmamaktan daha faydalı, özellikle 60 fps oyun oynuyorsan daha akıcı gösteriyor konsol gibi.
480 hz kullandigim icin acip acmamak kafami karistiriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Extendad da kullan
Şu an öyle ayarlı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,698
Üyeler
185,930
Son üye