Lg tv kullananlar yardımcı olur mu

Mertdvrim

80+ Silver
Reaksiyon skoru
801
Şu tv yi alıcam arkadaşlar webos mu ne kullanıyormuş kullanan varsa lg tv sorum olucak yardımcı olabilicek varmı

Ekler

• IMG_0762.webp
    IMG_0762.webp
    946.4 KB · Hit: 28
Evet söyleyin

İşletim sistemi.Lg kullanıyoruz bizde herhangi bir sorun yok fakat uzun vadede ne olunur bilinmez.Eğer yavaşlama durumu olursa en kötü bir tv box alınır.

Şu tv yi alıcam arkadaşlar webos mu ne kullanıyormuş kullanan varsa lg tv sorum olucak yardımcı olabilicek varmı
Açıkça Bunu Alman Daha İyi Bir Seçenek Olur .

bende lg kullanıyorum güzel ama ilk aldığımız zamanlarda youtube'u kitleniyor kalıyordu özellikle Reklamlarda güncelleme geldikce düzelttiler bu sorunu.Bundan başka sorun yaşamadım

Webosta uygulamalara bir süre sonra güncelleme gelmiyor. Benim eski televizyonu 2 yıl kullanabildim. Sözde 4k tv'di ama youtube uygulaması güncellenemediği için 4k video açamıyordum. 480p açılıyordu sadece, google tv android gibi düşüm girip el ile istediğini güncelliyorsun falan. Hem uygulamalar lisanslı olduğu için android tv gibi apk falan kurmakla uğraşmıyorsun.

Gayet güzel TV.

Yanına
XIAOMI Mi Box S 4K 2. Nesil Android TV Box
Alın. Ip TV uygulama vs yüklersiniz.

Alabileceğin En İyi İki Model Bunlar Hocam .

Bence Samsung Alın Geçin Hocam Serviside İyi Hem .

7 Yılda Yazılım Güncellemesi Desteği Sunuyor Gayet İyi Bir Televizyon .

Alabileceğin En İyi İki Model Bunlar Hocam .

Bence Samsung Alın Geçin Hocam Serviside İyi Hem .

7 Yılda Yazılım Güncellemesi Desteği Sunuyor Gayet İyi Bir Televizyon .
Tcl modeli nasıl

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,895
Üyeler
184,524
Son üye
Coldunt
Geri