Açıkça Bunu Alman Daha İyi Bir Seçenek Olur .Şu tv yi alıcam arkadaşlar webos mu ne kullanıyormuş kullanan varsa lg tv sorum olucak yardımcı olabilicek varmı
En İyi Arayüze Sahip Televizyonlar Bana Göre .Webos alma bence
Googletv al geç.
bende lg kullanıyorum güzel ama ilk aldığımız zamanlarda youtube'u kitleniyor kalıyordu özellikle Reklamlarda güncelleme geldikce düzelttiler bu sorunu.Bundan başka sorun yaşamadımŞu tv yi alıcam arkadaşlar webos mu ne kullanıyormuş kullanan varsa lg tv sorum olucak yardımcı olabilicek varmı
Webosta uygulamalara bir süre sonra güncelleme gelmiyor. Benim eski televizyonu 2 yıl kullanabildim. Sözde 4k tv'di ama youtube uygulaması güncellenemediği için 4k video açamıyordum. 480p açılıyordu sadece, google tv android gibi düşüm girip el ile istediğini güncelliyorsun falan. Hem uygulamalar lisanslı olduğu için android tv gibi apk falan kurmakla uğraşmıyorsun.Neden
Şu tv yi alıcam arkadaşlar webos mu ne kullanıyormuş kullanan varsa lg tv sorum olucak yardımcı olabilicek varmı
Bu modelmi kullanıyorsunuzbende lg kullanıyorum güzel ama ilk aldığımız zamanlarda youtube'u kitleniyor kalıyordu özellikle Reklamlarda güncelleme geldikce düzelttiler bu sorunu.Bundan başka sorun yaşamadım
Arkadaşlar bu tv mi arkadaşın attığımı ?Bu modelmi kullanıyorsunuz
Tcl modeli nasılSAMSUNG QE 65Q7F5 TV fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
SAMSUNG QE 65Q7F5 TV fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
TCL 65C655 65inc 164 cm 4K UHD Google Smart Qled TV,Uydu Alıcılı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
TCL 65C655 65inc 164 cm 4K UHD Google Smart Qled TV,Uydu Alıcılı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Alabileceğin En İyi İki Model Bunlar Hocam .
Bence Samsung Alın Geçin Hocam Serviside İyi Hem .
7 Yılda Yazılım Güncellemesi Desteği Sunuyor Gayet İyi Bir Televizyon .