❌İndirim Bitti! LG UltraWide 34WL50S-B 34 inç 75Hz 5ms (HDMI) Full HD Freesync IPS Monitör 2899₺

Bu monitör neden bu kadar pahalı çözemedim

hadi ya kaçırdık tamda ultrawide monitör bakıyordum :/ kötü oldu

Bu monitör neden bu kadar pahalı çözemedim
2019 üretim. Stok az muhtemelen o da etkilemiştir diyeceğim de monitörler genel olarak gereksiz pahalı artık.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benimki kargolanmamış henüz.

2019 üretim. Stok az muhtemelen o da etkilemiştir diyeceğim de monitörler genel olarak gereksiz pahalı artık.
Bilmiyorum kanka.Dün indirimde 60 HZ olan modeli vardı 100 adet stokta bitirdilre onu.6-7K ya satıyorlar tuhaf

Evet az önce kargoya verildi. Kolay gelsin ile geliyor. Muhtemelen yarın gelir.
Forza için ultra wide bir monitöre ihtiyacım vardı. Haber veren arkadaşa teşekkürler.
Çok enteresan benimki depoda gözüküyor kargo firması da Yurtiçi. Bilgilendirme için teşekkür ederim.

Çok enteresan benimki depoda gözüküyor kargo firması da Yurtiçi. Bilgilendirme için teşekkür ederim.
Akşam saatlerinde kargoya verilirse 8-9 gibi kolay gelsin ile geliyordur. Bekleyelim bakalım

Maile fatura geldi şimdi. Yarına kadar verilir muhtemelen.

IMG_20221228_151107.jpg
IMG_20221228_151145.jpg
IMG_20221228_151137.jpg

Beklediğimden De büyükmüş cidden. Alttaki 27 inc 2k ekran. Pixel olarak iki k dan geçtiğüm için haliyle biraz belli oluyo. Ama 1080 kullananı rahatsız etmez. Görüntü olarak güzel gebişlik olarak süper. Filmler tek parça oluyo. Direk 44 ekran tvden izler gibiyim . Hıparlörü baya iyi. Ama benim normalde kullandığıma göre biraz boğuk çıkıyo. Monitör kasa içi veya arkadan grldiği için olabilir. 3k ya baya iyimiş..

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Beklediğimden De büyükmüş cidden. Alttaki 27 inc 2k ekran. Pixel olarak iki k dan geçtiğüm için haliyle biraz belli oluyo. Ama 1080 kullananı rahatsız etmez. Görüntü olarak güzel gebişlik olarak süper. Filmler tek parça oluyo. Direk 44 ekran tvden izler gibiyim . Hıparlörü baya iyi. Ama benim normalde kullandığıma göre biraz boğuk çıkıyo. Monitör kasa içi veya arkadan grldiği için olabilir. 3k ya baya iyimiş..
Bana da geldi ekte gibi.Satamazsam kullanacağım :D

Ekler

• 20221228_125211 (1).jpg
    20221228_125211 (1).jpg
    1.3 MB · Hit: 61
Geri