Hocam hiç çalışmadan giren arkadaşım 280 aldı sadece türkçe ve inkilap desi iyiydiMerhaba Lgs de 370-400 puan almak için ne kadar çalışmam gerekir?
1. Dönem hiç çalışmadım.
2. Dönemden itibaren ailem beni dershaneye yazdırdı 4 gün boyunca 3 saat kursa gidiyorum.
1 ay düzgün çalışıp dersleri dinlesen yeterMerhaba Lgs de 370-400 puan almak için ne kadar çalışmam gerekir?
1. Dönem hiç çalışmadım.
2. Dönemden itibaren ailem beni dershaneye yazdırdı 4 gün boyunca 3 saat kursa gidiyorum.
en son denemeden 291 aldım iyi mi sence?Kişiden kişiye değişecek bir şey kendini denemeye sokup netlerine bakmadan bir şey söylemek zor. Ama 8. sınıfta tek yaptığım şey okulda dersi dinlemekti o kadar. Birde okul sınavlarına çalışıp verilen ödevleri falan yapıyordum ona rağmen kısmen yüksek bir puan aldım. Sende dersi iyi dinlersen üstüne de biraz çalışıp bol bol kitap ve makale okursan rahat halledersin bence.
Ben son ay full çalışarak 390 yapmıştım ANCAK matematik harici kötü dersim yoktu son ay en baştan en sona full matematik çalıştım özel hoca tuttuk dershaneden ziyade düzgün bir özel hocanın çok faydası var.Dershane sizi zorlamıyor yaparsan yaparsın yapmazsan banane diyorlar ancak özel hoca direk seninle ilgilendiği için mecburen her şeyi yapmak zorunda kalıyorsun.Merhaba Lgs de 370-400 puan almak için ne kadar çalışmam gerekir?
1. Dönem hiç çalışmadım.
matematik 10 net yapabilecek sekilde çalış diğerleri daha hafif oluyoMerhaba Lgs de 370-400 puan almak için ne kadar çalışmam gerekir?
1. Dönem hiç çalışmadım.
Kötü,sıkı bir çalışmaya geç sınava az kaldı.en son denemeden 291 aldım iyi mi sence?
Çokta kötü değil netlerin nasıldı? Hatalarını gördün mü? Bence halledersin rahat. LGS o kadarda zor değil.en son denemeden 291 aldım iyi mi sence?
ozmn matematik 5 6 net yap diğerlerini fule yakın yapmaya çalış konular azaldı üçgen filan yok zaten zor olan kısımlarlgs tarzı sorularda matematiği hiç yapamıyorum 3 net falan oluyor ama okul sınavındaki matematik hepsi 100.