Neler Yeni

Lgs denildiği kadar zor mu

Farex

80+ Silver
Bu sene 8. sınıf oluyorum akrabalarım ailem falan sürekli bana sınav konusunda baskı yapıyor gerçektende lgs denildiği kadar zor mu
Zor. Çalışmadan asla iyi bir yeri kazanamazsın bu sınavda çok çalışmak değil verimli ve doğru şekilde çalışmak çok önemli çabalayabildiğin kadar çabala.

Armutvelimon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
musa
Bu sene 8. sınıf oluyorum akrabalarım ailem falan sürekli bana sınav konusunda baskı yapıyor gerçektende lgs denildiği kadar zor mu
Lgs bence hiç önemli değil insanlar açıktan okuyup kendileri evde çalışıp çok iyi üniversiteleri kazanıyorlar kendini bu yaşta çok baskılama

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Melih
Discord
melih#4444
zaten yapmamanı öneririm ailenede açıklayabilirsen bu olayı en azından biraz daah rahat olabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
epik kullanıcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cevaplarınız için teşekkür ederim

sucukreizimiz

80+ Bronze
Okul ortalaman iyiyse lgs önemli değil eğer 500 yapmıcaksan.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benden 1 yaş büyük arkadaşım lgsden 220 aldı ama universite olarak bilkent %100 burslu gidiyor şuanda.

GrindyBoi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Bekir A. S.
çenelerini kapamalarını söyle bi şekilde daha okul başlamadan sana bu kadar baskı yaparlarsa senin iş yaş. beni lgs yılında özel okula gönderdiler o kadar çok annesi babasından baskı görüp sınav gününde sayısaldan önce ağlayıp bütün yıl sırf ana baba baskısından çalıştıktan sonra 400 altı alan gördüm ki. Allah sağolsun benim annem babam konu hakkında çok relaxlardı bende istediğim yeri kazanabildim. asıl soruya gelirsek sınav benim beklediğimden kolaydı (belki haftada 2-3 kez deneme yapıldığındandır) ve denemelerimde aldığımdan daha iyi puan aldım. okulun orta-iyi ise çalışıp zorlandığın konularda iyileşmek kolay asıl zor olan sınav yaklaştıkça basınç altında kırılmamak ve o basıncı olabildiğince azaltmak. sınavı gözde büyütmemek de çok önemli (ben yıl başında sınavdan korkuyordum ve iyi yapmazsam hayatımın mahvolacağını falan düşünüyodum ***). okul yılın için iyi şanslar dilerim

Byro76

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Kerim Kavak
Ben de lgsye girmiştim temelim iyi olduğundan doğru dürüst çalışmadan 400+ puan aldım ama iyi bir matematik eğitimi şart onu söyleyeyim ve sınava girince çoğu denememden daha kolay geldiğini söyleyebilirim. Çok kafana takma ben neredeyse hiç takmadım çünkü :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,322
Üyeler
161,032
Son üye
yigit1331
Top Bottom