Neler Yeni

Lgs denildiği kadar zor mu

Alfha13

80+ Silver
LGS zor değil. Gereksiz bir stres oluşuyor herkeste. Hiç çalışmadan, sınavı bile umursamadan 430 civarı bir puan almıştım. Denemeler bile daha zordu. Matematiğe çalışsan diğerlerini de derste öğrensen dert edecek bir şeyin kalmaz bana göre.

Saintes Maries

80+ Bronze
zorsa herkese zor. bahsettiğin sınavda öğrenciler sıralamaya göre yerleştiriliyor zaten. puanın fazla bir önemi yok.

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Olay o şekilde değil ama. Babam jandarma ve tayini Konya'ya çıktı biz tercih yazmadığımız halde. Kötü bir yere vereceklerdi bir ilçeye gidebilirsin ondan dolayı biz de beyşehiri seçtik hem fen lisesi olduğu için güvendik. O şekilde dilekçe yazarak tayini bu ilçeye aldırdık hikayesi o. Mecburiyet yani
Allah kolaylık versin. Bey şehirdeki bir fen listesiyle İstanbul'daki izmirde ki bir değil tabii.

Süper ligin ismi de süper lig ama süper Bi lig değil aslına bakarsan :))

TRnmss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Atahan Koksal
İlgilendiği Kategoriler
R6-Forza-Fotoğrafçılık-Lego
Bu sene 8. sınıf oluyorum akrabalarım ailem falan sürekli bana sınav konusunda baskı yapıyor gerçektende lgs denildiği kadar zor mu?
Belirli bir seviyeye kadar adam gibi çalışırsan o kadar da zor değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

çenelerini kapamalarını söyle bi şekilde daha okul başlamadan sana bu kadar baskı yaparlarsa senin iş yaş. beni lgs yılında özel okula gönderdiler o kadar çok annesi babasından baskı görüp sınav gününde sayısaldan önce ağlayıp bütün yıl sırf ana baba baskısından çalıştıktan sonra 400 altı alan gördüm ki. Allah sağolsun benim annem babam konu hakkında çok relaxlardı bende istediğim yeri kazanabildim. asıl soruya gelirsek sınav benim beklediğimden kolaydı (belki haftada 2-3 kez deneme yapıldığındandır) ve denemelerimde aldığımdan daha iyi puan aldım. okulun orta-iyi ise çalışıp zorlandığın konularda iyileşmek kolay asıl zor olan sınav yaklaştıkça basınç altında kırılmamak ve o basıncı olabildiğince azaltmak. sınavı gözde büyütmemek de çok önemli (ben yıl başında sınavdan korkuyordum ve iyi yapmazsam hayatımın mahvolacağını falan düşünüyodum ***). okul yılın için iyi şanslar dilerim
gerçekten ben özele gitmedim ama ailem tıpkı burdaki gibi relax tı ve istediğim yerdeyim şuan

Madyum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Abdullah Kahveci
Sınav anı çok önemli matematik full beklerken 5y geldi hepsi saçma sapan dikkat hataları bunun yüzünden 3.41 e girdim. Düzenli çalış sen lgs kolay gelir sana.

KreXieG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Kayra Orhan
Bu sene 8. sınıf oluyorum akrabalarım ailem falan sürekli bana sınav konusunda baskı yapıyor gerçektende lgs denildiği kadar zor mu
zor değil ben az çalıştım 377 aldım çalışırsan yaparsın girince heyecandan soruları bile yapamıyorsun çok kolay
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sınav anı çok önemli matematik full beklerken 5y geldi hepsi saçma sapan dikkat hataları bunun yüzünden 3.41 e girdim. Düzenli çalış sen lgs kolay gelir sana.
aynen bende 17 sorudan 17side doğru gelir sandım 4 yanlış geldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,184
Üyeler
160,971
Son üye
YigitAkbulut
Top Bottom