Neler Yeni

Lgs için ders çalışma isteğim yok

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,715
İsim
Muhammet Çağrı
Ben de LGS öğrencisiyim bende de var aynısı ama benin netler bi tık daha düşük 17 16 vs. Fende 1. Üniteyi anlamadım ondan gitti fen büyük ihtimal.Bu arada denemeler dışında örnek sorulara da bak denemelerle alakası yok 40 saniyede çözülüyor.

tnhnkyl1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Ahmet Tunahan Akyol
Ben de LGS öğrencisiyim bende de var aynısı ama benin netler bi tık daha düşük 17 16 vs. Fende 1. Üniteyi anlamadım ondan gitti fen büyük ihtimal.Bu arada denemeler dışında örnek sorulara da bak denemelerle alakası yok 40 saniyede çözülüyor.
1.ünite nedense bendede zayıftı özel ders hocam sağolsun 1 derste çözüldü

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
541
İsim
XXXX
Merhabalar bu sene lgs ye gireceğim ders çalışıyorum çalışmasına günde 1 saat vs. Ama bu süre gerçekten çok az ders çalışma isteğim yok bir sene boyunca dişimi sıksam sonra hayatımı yaşayabilirim ama olmuyor denemelerde türkçe 19D mat 20D fen 18D gibi oluyor hedefim 460 puan kahramanmaraş fen lisesini hedefliyorum babamın çalıştığı lise ne yapmam lazım nasıl kendimi ders çalışmaya ikna edeceğim bilmiyorum.
baban çalışıyosa torpille girersin başka okula gider nakil dersin babanda konuşur hocayla felan filan ama babanın olduğu lisede reahat edemessin ama derslerden geçersin gibi

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,774
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey
Merhabalar bu sene lgs ye gireceğim ders çalışıyorum çalışmasına günde 1 saat vs. Ama bu süre gerçekten çok az ders çalışma isteğim yok bir sene boyunca dişimi sıksam sonra hayatımı yaşayabilirim ama olmuyor denemelerde türkçe 19D mat 20D fen 18D gibi oluyor hedefim 460 puan kahramanmaraş fen lisesini hedefliyorum babamın çalıştığı lise ne yapmam lazım nasıl kendimi ders çalışmaya ikna edeceğim bilmiyorum.
dostum ben sana soyle soyleyeyim. insanin icinde calisma istegi yoksa hicbir turlu, hicbir zaman o istek gelmiyor. onunde iki secenek var. birincisi calismamak. ikincisi ise sikilarak, kafani patlatarak, zorla da olsa calismak.

ben kendimden biliyorum. ilkokuldayken kitaplarimi cope atardim, ortaokulda tum sorulari cevap anahtarindan cozerdim, lisede kufrede kufrede calisirdim. simdi komitelere kufrede kufrede mecburiyetten calisiyorum. yani bu istek yoksa yoktur, yapacak bir sey yok. kendini zorlaya zorlaya calisacaksin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
Çok büyük potansiyelin var fen çalış İstanbula gel yurt kesin çıkar

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,385
İsim
uwu
Onları yapıyorsan gidersin büyük ihtimal ben 0 ders çalışma ile 390 çektim deneme netlerimizde yakın benim mat 15 ti Türkçede 14 tü

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,715
İsim
Muhammet Çağrı
Onları yapıyorsan gidersin büyük ihtimal ben 0 ders çalışma ile 390 çektim deneme netlerimizde yakın benim mat 15 ti Türkçede 14 tü
Benim denemeler düzeldi şuan matematik 18d diğerleri full.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bak bide playlistimi de atim sana harbi çok işe yarıyo bende :D.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,385
İsim
uwu
Benim denemeler düzeldi şuan matematik 18d diğerleri full.

Bak bide playlistimi de atim sana harbi çok işe yarıyo bende :D.
Çok iyi hocam garanti fen lisesi tabi ilerideki konularada çalış

Ben çalışmadığıma pişman gibiyimde değil gibiyimde

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,715
İsim
Muhammet Çağrı
Çok iyi hocam garanti fen lisesi tabi ilerideki konularada çalış

Ben çalışmadığıma pişman gibiyimde değil gibiyimde
Bilmiyorum valla kral çok inişli çıkışlıydı şu ana kadar 2 3 denemedir bu civarda ama o kadar sıkmıyorum kendimi.

Sabah 6 7 gibi geldim kütüphanedeyim hala :D.

Dahası  
Reaksiyon skoru
923
İsim
Talha Açıkgöz
500 tam puan 90 soru hedefin 465 eğer verimli ve sürekli çalışmazsan hedefini unutman gerekir bunu aklından çıkarma çalışmaya başlarsın
Bu dediği netlerle rahatlıkla alır istediği puanı lgs büyük ihtimalle en iyi sınavı olacak büyük ihtimalle ben 17türkce 19 1bos mat 17fen yaparak 465aldım

bir sene boyunca dişimi sıksam sonra hayatımı yaşayabilirim
Yok öyle bir şey 9dada eşşek gibi ders calisacaksın 8den daha zor 465 almistim lgsden

Son düzenleme:

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,613
İsim
Anon
belirli bir liseye gitmek istiyorsan bir motivasyonun olur örnegin arkadaşınla aynı okulu kazanmak gibi vs.
motivasyonu saglamak icin bir neden sunman lazım iradene

tnhnkyl1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Ahmet Tunahan Akyol
baban çalışıyosa torpille girersin başka okula gider nakil dersin babanda konuşur hocayla felan filan ama babanın olduğu lisede reahat edemessin ama derslerden geçersin gibi
Torpil pek hoşuma gitmiyor hocam hakkınla gidersen gidersin

Ama 8de netlerim biraz daha kötü 6 da ve 7 de hiç ders çalışmadan 20 türkçe 20 mat 20 fen yapıyordum şanstı herhalde bu sene olmuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,025,922
Üyeler
162,580
Son üye
dgnmurat03
Top Bottom