Neler Yeni

LGS Matematik Soruları Hakkında

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Emocan2214

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Emre
Dershane sınavları genelde bir tık kolay yapılır ki ebeveynler dershane çocuklarımızı iyi eğitiyo algısı yaratılsın hocam. Çok kez şahit oldum buna.
+ Olarak hiçbir sınav lise ve üniversite sınavına benzemeyeceği için çok normal farklılık olması.
Hocam bir tık kolay değildi arkadaşlarım bana getiriyorlardı gerçekten zor sınavlardı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Genel olarak basitti, bence.
Bence de genel olarak basitti ama işte Bence herkese göre farklı

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
Hocam bir tık kolay değildi arkadaşlarım bana getiriyorlardı gerçekten zor sınavlardı
Hocam soruların zorluğundan bahsetmiyorum. Soruların konuyu kapsama zorluğundan bahsediyorum. Biraz karışık bi durum ama anlarsınız umarım.

Bathan_YT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Batuhan Eroğlu
Arkadaşlar yanlış anlamayın. Ama ben matematik sorularını yaptım ve basitler. Yani 9. sınıf olduğum için de olabilir. Lakin bu sorular bence 7,8 boş bırakılacak sorular değil. Ben yaptım sadece 3 yanlışım çıktı. Tabii sınav ortamı farklıdır. Görüşlerinizi bekliyorum.(Boş soru bırakmadım.)Yanlış yaptığım sorular ekte bulunmakta.
Knk ben okulun sınavlarında hep yüksek alıyordum matematik hep 1 veya 2 geliyordu bunda 5 tane boş bıraktım

Emocan2214

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Emre

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence de genel olarak basitti ama işte Bence herkese göre farklı
şahsen üniversite sınavına gireceğim sene deneme sınavlarında maksimum 25.5 net görmüştüm fende (1 sene boyunca her hafta 2 deneme oluyordum). Ona rağmen YKS'de (evet ilk bize vurdu) 27.5 yaptım. Yani olay çok karışık aslında.

Emocan2214

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Emre
@KebanFiru hocam bence geçen sene zorlayabilcek tek soru buydu tabi sınav stresi farklı

Ekler

• IMG_20210607_205638.jpg
    IMG_20210607_205638.jpg
    123 KB · Hit: 32

Tabz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Uğur
Arkadaşlar yanlış anlamayın. Ama ben matematik sorularını yaptım ve basitler. Yani 9. sınıf olduğum için de olabilir. Lakin bu sorular bence 7,8 boş bırakılacak sorular değil. Ben yaptım sadece 3 yanlışım çıktı. Tabii sınav ortamı farklıdır. Görüşlerinizi bekliyorum.(Boş soru bırakmadım.)Yanlış yaptığım sorular ekte bulunmakta. Konuyu açma amacım kimseyi aşağılamak değildir. Sadece sınav stresinin etkisini anlamak için.
dostum bu senede klasik atılan kolpa atıldı 'önceki senelere göre çok zordu' bu senenin önceki seneye oranla daha kolay daha yapılabilir oldugunu düşünüyorum

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
dostum bu senede klasik atılan kolpa atıldı 'önceki senelere göre çok zordu' bu senenin önceki seneye oranla daha kolay daha yapılabilir oldugunu düşünüyorum
IMG_20210609_214635.jpg
Alıntıyı görüntüle
IMG_20210610_075807.jpg

Hocam her sene zor deniyor
Bu sınav zor olmassa nasıl olacak o zaman dolduralım galatasaray anadolu lisesini suriyeli kampı gibi oranın buranın ne idüğü belirsiz serseriyleriyle.
Üstte attığım resimlerede bakın hocam her yerde şunları paylaşuyolar yok zordu yapamadık falan bunlar cidden komik geliyor bana artık
Sınav zor olacak ki seçici olsun. Ayrıca hocam psikolojik baskıları hesaba katmazsak 2021 lgs öğrencileri şanslıydı bir bakımdan
Eğitimsiz sınav mantığına geliyor burası biraz ama şöyle bir nokta var bizim dönemimizde sabah 8 de okula girer 1 de çıkardık direk eve üstünü değiştir yemek ye ya kursa ya okula oluyordu 5te eve geliyorduk sonra gece 1 2 ye kadar ders çalışıyorduk.
Yani demek istediğim nokta sınav zor olabilir ama olmakta zorunda bu gibiler fazla abartıyolar .
İkinci resimde atılan sınavda şaibe olayları dönüyor ve bunu söyleyenler 8.sınıf öğrencileri nedeni ise sınavda bir şey yapamamaları
Bende size sorayım bu sınavı iyi geçenler yaptım diyenler nasıl yaptı?
Zamanında çok sınav sızdırıldı ve bunları diyenler o zaman amaan banane demişlerdir sizin de dediğiniz gibi her seneki kolpa
Bu kolpalara ve bunları söyleyenlere inanmayın tek kişi başarısoz diye sınavda iptal olmaz bu net

Tabz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Uğur
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Hocam her sene zor deniyor
Bu sınav zor olmassa nasıl olacak o zaman dolduralım galatasaray anadolu lisesini suriyeli kampı gibi oranın buranın ne idüğü belirsiz serseriyleriyle.
Üstte attığım resimlerede bakın hocam her yerde şunları paylaşuyolar yok zordu yapamadık falan bunlar cidden komik geliyor bana artık
Sınav zor olacak ki seçici olsun. Ayrıca hocam psikolojik baskıları hesaba katmazsak 2021 lgs öğrencileri şanslıydı bir bakımdan
Eğitimsiz sınav mantığına geliyor burası biraz ama şöyle bir nokta var bizim dönemimizde sabah 8 de okula girer 1 de çıkardık direk eve üstünü değiştir yemek ye ya kursa ya okula oluyordu 5te eve geliyorduk sonra gece 1 2 ye kadar ders çalışıyorduk.
Yani demek istediğim nokta sınav zor olabilir ama olmakta zorunda bu gibiler fazla abartıyolar .
İkinci resimde atılan sınavda şaibe olayları dönüyor ve bunu söyleyenler 8.sınıf öğrencileri nedeni ise sınavda bir şey yapamamaları
Bende size sorayım bu sınavı iyi geçenler yaptım diyenler nasıl yaptı?
Zamanında çok sınav sızdırıldı ve bunları diyenler o zaman amaan banane demişlerdir sizin de dediğiniz gibi her seneki kolpa
Bu kolpalara ve bunları söyleyenlere inanmayın tek kişi başarısoz diye sınavda iptal olmaz bu net
imza mühür kaşe hocam lgsde karekök yayınlarının basit sorularını bekliyorlardı herhalde ki zaten sınav bunların abarttığı kadarda zor değildi hocam ben önceki sene son 3 ay çalışarak yüzde 6 ya girdim gittiğim anadolu lisesinden çok memnunum eğer bu sınav bunların dedikleri kadar zor olsaydı ben şimdi meslekteydim işin özü bu sınava iyi kötü çalışan hatalarının üstüne giden zaten bu sınavda belli derece yapar

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,376
Üyeler
161,039
Son üye
unrealsorrow
Top Bottom