Sallasan 250 alırsın. Hedefi yükselt.Ben bu yıl lgs sınavına gireceğim boşlar yanlış sayiliyormu ve 250puan ve 70 veya 65 yüzdelik dilim yapalirmiyim
70 veya 60 yüzdelik dilim ile hiçbiryere giremezsin eğer maksimum 250 alırım diyorsan adrese dayalı alan okullara bakBen bu yıl lgs sınavına gireceğim boşlar yanlış sayiliyormu ve 250puan ve 70 veya 65 yüzdelik dilim yapalirmiyim
100 puanla başlıyorsun boşlar yanlış sayılmıyor 250 puan çok az çalışsa bile kazanılabilirBen bu yıl lgs sınavına gireceğim boşlar yanlış sayiliyormu ve 250puan ve 70 veya 65 yüzdelik dilim yapalirmiyim
sallasan 300 olmuyor işte o öyle değil arkadaşlarım arasından gece gündüz çalışmasına rağmen 270 alan varHocam 250 nedir devlet zaten 100 puan veriyor sallasan zaten 300+ alırsın böyle bir hedef belirlemen iyi değil.
Kanka bak herkesin her dediğine inanmayacaksın gece-gündüz çalışıp 270 almayı nasıl becerebilir bir insan şahsen bana yok heyecan yaptım yok stressliydim vs. bahaneleri hiç mantıklı ve doğru gelmiyor bir laf vardır; "bahane *** gibidir herkeste bulunur" bunu aklıma getiriyor.100 puanla başlıyorsun boşlar yanlış sayılmıyor 250 puan çok az çalışsa bile kazanılabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
sallasan 300 olmuyor işte o öyle değil arkadaşlarım arasından gece gündüz çalışmasına rağmen 270 alan var
Çok az bir süre kaldı ama sınav gününe kadar günde 1 deneme çözersen hedefini 100-150 puan yukseltebilirsin.Ben bu yıl lgs sınavına gireceğim boşlar yanlış sayiliyormu ve 250puan ve 70 veya 65 yüzdelik dilim yapalirmiyim
şakasız en yakın arkadaşımdı çalışmak istemiyordu zorla çalıştırıldı annesi dışarı çıkmasına dahi izin vermiyordu gece gündüz test çözüyordu istemeden olunca bir iş olmuyor kendisi endistürüye gidiyor şuanKanka bak herkesin her dediğine inanmayacaksın gece-gündüz çalışıp 270 almayı nasıl becerebilir bir insan şahsen bana yok heyecan yaptım yok stressliydim vs. bahaneleri hiç mantıklı ve doğru gelmiyor bir laf vardır; "bahane *** gibidir herkeste bulunur" bunu aklıma getiriyor.
250 Puanla nereye girmeyi düşünüyorsun?Ben bu yıl lgs sınavına gireceğim boşlar yanlış sayiliyormu ve 250puan ve 70 veya 65 yüzdelik dilim yapalirmiyim
Sen öyle diyorsan öyledir aile baskısı sonucu olmuş olabilir ona lafım yok hayırlısı olsun.şakasız en yakın arkadaşımdı çalışmak istemiyordu zorla çalıştırıldı annesi dışarı çıkmasına dahi izin vermiyordu gece gündüz test çözüyordu istemeden olunca bir iş olmuyor kendisi endistürüye gidiyor şuan