LGS taktik Pls

Çalışmak yapmıyorsan boşver matematigin hepsini b yap (ben c yapmıştım çogu b çıkmıştı aman dikkat)

Taktik felan yok girceksin 300 250 arası bi şey alırsın ortalama sonrada karne notunla kötü bi liseye ordanda okulu bırakıp işini kur keyfine bak.
ayn en iyi mesleğe git diploma al git işini kur

Taktik felan yok girceksin 300 250 arası bi şey alırsın ortalama sonrada karne notunla kötü bi liseye ordanda okulu bırakıp işini kur keyfine bak.
Neden milletin hayalleriyle oynayıp sınava bu kadar kalmışken motivasyon düşünüyorsunuz geçen sene kardeşim girdi gayet kolay bir sınav siz böyle bir sonuç aldınız diye herkes öyle bir sonuç alacak değil ya?

şöyle bir şey yok "hep evdesiniz ders çalışın" 7/24 ders çalışmak yararlı bişey değil

bide kitap oku okuman hızlansın sıkıcı biliyorum ama birşeyler okumaya çalış yada okuman gelişsin

İlk ne olduğunu anlamayabilirsin ben tazeyim daha gireli çok olmadı. İlk Sosyal(tarih)' den başla ciddiyim. Türkçe kısmının puanı daha fazla orda hata yapmanın dönüşü olmayabilir.

ya tm moral bozanlar bari nasıl bronz fln olurum onu diyin :d

Ayrıca kitap okumak önemli. Günde 120 sayfaya kadar kitap okuduğumu hatırlıyorum. (5 saat kitap okuyabilirim hoşuma giderse(molalar hariç tabii))

Geri