Arkadaşlar LGS ye girdim yarım saat oluyor hemen hemen çıkalı neyse sözel çok kolaydı ama İngilizcem olmadığı için hepsini boş bıraktım İngilizcede. Türkçe inkılap din kolaydı. Sayısala gelicek olursak kazık sorulara oturttular
Sınava girdiysen nasıldı sınav matematik türkçe falanİsteyene Türkçe cevap anahtarını verebilirim arkadaşlar
Bana türkçe de zor gelmişti bu sene nasıldı acaba sorular çıksa da baksakGeçen sene sadece mat zordu. Onun da yarısı aşırı zor diğer yarısı ise normaldi. Şu an ile kıyaslarsanız diye yazdım.
Ben eskiden girmiştim. Sadece Türkçe cevap anahtarı var.Sınava girdiysen nasıldı sınav matematik türkçe falan
bende geçen sene girdim. Aynı senin gibi ingizilice boş bıraktım inkilap din kolaydı birde fen çok kolaydı mat zaten evrensel bişey hep zorArkadaşlar LGS ye girdim yarım saat oluyor hemen hemen çıkalı neyse sözel çok kolaydı ama İngilizcem olmadığı için hepsini boş bıraktım İngilizcede. Türkçe inkılap din kolaydı. Sayısala gelicek olursak kazık sorulara oturttular
Dostum matematik anlatmak istemiyorum bizim sınıfın en zekisi 13 soru falan yapabilmiş. Fende idare eder bazıları kolaydı bazıları zorBu sene girmedim ama sayısalda çok zorlamamışlardır geçen sene fen çok kolaydı bu sene nasıldı?
Türkçe basitti ama süreden dolayı 2 boşum var büyük ihtimalle de 1 yanlış matematik ise çok kötüydü kazık soruların üstüne oturttularSınava girdiysen nasıldı sınav matematik türkçe falan