🔥İndirim LİAN Lİ VECTOR V100 KASA ÖN SİPARİŞ!!!

Bu ürün hocam bunu almıştım.
1751805915472.webp

sitede olduğu belirtilmiş iki tuştan birisine uzun basınca kapatması lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

c veya m tuşuna uzun süre basmayı denermisiniz hocam

bi de çok ucuz orası da var.Normalde böyleleri 6k oluyor
Olabilir evet ben fiyatları çok takip edemediğimden dikkat edemedim o kısma.

Hepsini denedim işe yaramadı. İkisine birden bile basıp beklediğim oldu
Bende kapatılabiliyor mod tuşuna 7 kere bastığımda ama ben direkt Lian Li fanları aldım ve yanında gelen kontrolcüsüne taktım. Uygulamadan hepsini kontrol ediyorum, daha rahat oluyor.

Eylül teslimat diyor ama çok iyi duruyor ve çok uygun fiyatlı
Hocam site güvenilir mi ?

Tasarım için hava akışının içine eden kasalardan biri daha.

İçeri temiz hava nereden girecek? hiçbir yerden. Yandaki fanları içeri çevirsen bileşenlere değil dümdüz cama vuracak, alta fan koysan direkt ekran kartına vuracak yani nereden tutarsan tut temiz bir hava akışı sağlamak çok zor.

Hocam site güvenilir mi ?
Site güvenilir. Lian Li fanlarımı buradan aldım, tertemiz elime ulaştı. Satış sonrası destek konusunda pek bir bilgim yok ama.

Tasarım için hava akışının içine eden kasalardan biri daha.

İçeri temiz hava nereden girecek? hiçbir yerden. Yandaki fanları içeri çevirsen bileşenlere değil dümdüz cama vuracak, alta fan koysan direkt ekran kartına vuracak yani nereden tutarsan tut temiz bir hava akışı sağlamak çok zor.
İki cam arası milimetrik boşluk yoksa veya çok azsa girer hava içeri de kendi kendine açıklamışsın zaten tasarım için olduğunu. Showcase kasaları bunlar daha çok.

Hava akışı kötü lakin tipi güzel akvaryum alternatifi ayrıca 4 fanı var o11 vision almak yerine bunu alın ben tercihimi 207 216 217 olarak kullanırdım

buna 4k verecegime zokonun akvaryum kasalarini 3kya alırım daha iyi birde eylule kadar beklemesi var

Geri