Sıcaklıklar biraz yüksek hocam ama o lim power ne onu bilmiyorum.bu aftebuurnerde lım power yazıyor zarar verirmi ve 3060 80 derecelerde raınbow sıx sorun olurmu
işlemci stok fanSıcaklıklar biraz yüksek hocam ama o lim power ne onu bilmiyorum.
ondan yuksek ama ekrna kartıda 75 falan zorlu bı oyunda 80 de oluyorda harbi zorluyor oyunSıcaklıklar biraz yüksek hocam ama o lim power ne onu bilmiyorum.
Hocam yaşadığınız yer ortam sıcaklığı vs. de önemli ama sıcaklıklar biraz yüksek gibi geldi bana olmadı bi kule tipi soğutucu alın işlemci için, ekran kartını soğutmak için esktradan ne yapılabilir bilmiyorum.işlemci stok fan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ondan yuksek ama ekrna kartıda 75 falan zorlu bı oyunda 80 de oluyorda harbi zorluyor oyun
LIM Power demek, güç limitine ulaşıldığı anlamına gelir. Ekran kartı şuan çekebileceği en yüksek gücü çekiyor.bu aftebuurnerde lım power yazıyor zarar verirmi ve 3060 80 derecelerde raınbow sıx sorun olurmu
o nasıl yapılıyor hocamLIM Power demek, güç limitine ulaşıldığı anlamına gelir. Ekran kartı şuan çekebileceği en yüksek gücü çekiyor.
Ve hayır bu zararlı falan değildir.
MSI Afterburner uygulamasından limit power'ı arttırabilirsin. Fakat bu beraberinde sıcaklığı da arttıracaktır o yüzden tavsiye etmiyorum. Bence senin ihtiyacın olan şey undervolt.
asus dual 3060 12 gbEkran kartı marka ve modelini söylersen yardımcı olabilirim.
Hocam kesinlikle kule tipi fan almanızı tavsiye ediyorum. Bütçeniz yeterse sıvı soğutmada olur.bu aftebuurnerde lım power yazıyor zarar verirmi ve 3060 80 derecelerde raınbow sıx sorun olurmu
Bütçeniz yeterse dedim zaten hocam.Sıvı soğutmaya gerek yok, iyi bir kule tipi soğutucu işini görecektir. Bende bu var, çok iyi soğutuyor.
Thermalright Peerless Assassin 120 SE
Sıvı soğutucular genelde daha pahalı oluyor o yüzden gerek olmadığını söyledim.