Lım power zarar verirmi

mt09kedy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
157
bu aftebuurnerde lım power yazıyor zarar verirmi ve 3060 80 derecelerde raınbow sıx sorun olurmu

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-06-13 124910.webp
    Ekran görüntüsü 2025-06-13 124910.webp
    8.3 KB · Hit: 30
rtx 3060 hangi marka hangi model ? Undervolt yapabilirsin. Böylelikle daha az enerjiyle aynı performansı elde etmen mümkün.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kasan ne durumda ? Kasanın hava akışı ne durumda ? İçini hiç açıp temizledin mi ?

işlemci stok fan

ondan yuksek ama ekrna kartıda 75 falan zorlu bı oyunda 80 de oluyorda harbi zorluyor oyun
Hocam yaşadığınız yer ortam sıcaklığı vs. de önemli ama sıcaklıklar biraz yüksek gibi geldi bana olmadı bi kule tipi soğutucu alın işlemci için, ekran kartını soğutmak için esktradan ne yapılabilir bilmiyorum.

bu aftebuurnerde lım power yazıyor zarar verirmi ve 3060 80 derecelerde raınbow sıx sorun olurmu
LIM Power demek, güç limitine ulaşıldığı anlamına gelir. Ekran kartı şuan çekebileceği en yüksek gücü çekiyor.

Ve hayır bu zararlı falan değildir.

MSI Afterburner uygulamasından limit power'ı arttırabilirsin. Fakat bu beraberinde sıcaklığı da arttıracaktır o yüzden tavsiye etmiyorum. Bence senin ihtiyacın olan şey undervolt.

LIM Power demek, güç limitine ulaşıldığı anlamına gelir. Ekran kartı şuan çekebileceği en yüksek gücü çekiyor.

Ve hayır bu zararlı falan değildir.

MSI Afterburner uygulamasından limit power'ı arttırabilirsin. Fakat bu beraberinde sıcaklığı da arttıracaktır o yüzden tavsiye etmiyorum. Bence senin ihtiyacın olan şey undervolt.
o nasıl yapılıyor hocam

Hocam MSI Afterburner açın öncelikle.

curve edition kısmını açın ve 900 mV değerini 1920 MHZ değerine getirin.

Daha önce hiç böyle bir işlem yaptınız mı ?

Ya da özelden bana mesaj atın size yardımcı olayım. Böyle konu dağılmış oluyor.

Hocam kesinlikle kule tipi fan almanızı tavsiye ediyorum. Bütçeniz yeterse sıvı soğutmada olur.

Sıvı soğutmaya gerek yok, iyi bir kule tipi soğutucu işini görecektir. Bende bu var, çok iyi soğutuyor.

Thermalright Peerless Assassin 120 SE​

Sıvı soğutucular genelde daha pahalı oluyor o yüzden gerek olmadığını söyledim.

Sıvı soğutmaya gerek yok, iyi bir kule tipi soğutucu işini görecektir. Bende bu var, çok iyi soğutuyor.

Thermalright Peerless Assassin 120 SE​

Sıvı soğutucular genelde daha pahalı oluyor o yüzden gerek olmadığını söyledim.
Bütçeniz yeterse dedim zaten hocam. :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,433
Üyeler
184,313
Son üye
MSarıcı44
Geri