Bios dan fan Mode auto yapın. Temperature ve top komutu ile sistemi kontrol edin.Linux mint yükledim ama fan windowsta olmadığı kadar hızlı, sürekli ve çok sesli çalışıyor, nedeni ne olabilir.. ayrıyetten ati mobility radeon hd4570 series ekran kartım var driverini nasıl kurarım?
reis araştırdımda ekran kartı driveri güncel olmadığından dolayı son hızda çalışyor amd ekran kartı driverini Linux için bulabilir miyiz acaba?Bios dan fan Mode auto yapın. Temperature ve top komutu ile sistemi kontrol edin.
reis ekran kartımı söylesem bulabilir miyiz? mint kurdumbiraz araştırdım sanırım ekran kartı driverı güncel olmadığından dolayı bu kadar hızlı çalışyor.. amd sitesinden indirdiğim driver kurulmuyorDriverlar otomatik yükleniyor. Sisteminizin tamamı nedir? Hangi masaüstünü kurdunuz? Sitesinde Xfce, MATE ve Cinnamon bulunuyor. Eğer eski bir sistem ise Linux Mint Xfce kurarsanız daha iyi olur.
ekran kartım AMD atı mobility hd 4570 seriesAcikcasi kartiniz Nvidia ise gayet normal cunku Nvidia firmasi hala Linuxe uyum getirmedi. Vaktinde Linus Torvalds da buna cok sinirlenmisti .d .