Neler Yeni

LinuxMint Fan ve Ekran Kartı Sorunum

BNurullah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Bilal Koç
Linux mint yükledim ama fan windowsta olmadığı kadar hızlı, sürekli ve çok sesli çalışıyor, nedeni ne olabilir.. ayrıyetten ati mobility radeon hd4570 series ekran kartım var driverini nasıl kurarım?

kyoi

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Driverlar otomatik yükleniyor. Sisteminizin tamamı nedir? Hangi masaüstünü kurdunuz? Sitesinde Xfce, MATE ve Cinnamon bulunuyor. Eğer eski bir sistem ise Linux Mint Xfce kurarsanız daha iyi olur.

softwaredevelopers

80+ Bronze
Linux mint yükledim ama fan windowsta olmadığı kadar hızlı, sürekli ve çok sesli çalışıyor, nedeni ne olabilir.. ayrıyetten ati mobility radeon hd4570 series ekran kartım var driverini nasıl kurarım?
Bios dan fan Mode auto yapın. Temperature ve top komutu ile sistemi kontrol edin.

BNurullah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Bilal Koç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bios dan fan Mode auto yapın. Temperature ve top komutu ile sistemi kontrol edin.
reis araştırdımda ekran kartı driveri güncel olmadığından dolayı son hızda çalışyor amd ekran kartı driverini Linux için bulabilir miyiz acaba?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Driverlar otomatik yükleniyor. Sisteminizin tamamı nedir? Hangi masaüstünü kurdunuz? Sitesinde Xfce, MATE ve Cinnamon bulunuyor. Eğer eski bir sistem ise Linux Mint Xfce kurarsanız daha iyi olur.
reis ekran kartımı söylesem bulabilir miyiz? mint kurdumbiraz araştırdım sanırım ekran kartı driverı güncel olmadığından dolayı bu kadar hızlı çalışyor.. amd sitesinden indirdiğim driver kurulmuyor

_FetvacI

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Fetva
Acikcasi kartiniz Nvidia ise gayet normal cunku Nvidia firmasi hala Linuxe uyum getirmedi. Vaktinde Linus Torvalds da buna cok sinirlenmisti .d .

BNurullah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Bilal Koç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Acikcasi kartiniz Nvidia ise gayet normal cunku Nvidia firmasi hala Linuxe uyum getirmedi. Vaktinde Linus Torvalds da buna cok sinirlenmisti .d .
ekran kartım AMD atı mobility hd 4570 series

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,266
Üyeler
168,107
Son üye
Deynekzede
Top Bottom