Neler Yeni

Lise 2.Dönem 1. Yazılısı olmak üzereyim (ilk dönem konuları dahil)

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Abbas efe aydın
Bizim okul geçen dönemde böyle bir saçmalık yapmıştı ve sınavları diğer okullardan erken yapmıştı şimdi de daha millet 1.dönem sınavlarını bile tam olmamışken bizim okul bu hafta cuma 2.dönem sınavlarına başlıyor keşke bir şey öğretebilselerdi de ondan sınav yapsalardı ve o kadar geniş kapsamlı bir sınav ki taaa 1.dönem konularından başlıyor arkadaş kaç soru soracaksın o kadar konu içinde biz hangisine çalışalım kafayı yiyeceğim bu sürede konuları yetiştirmem zaten imkansız bizim okul gibi olan var mı belki ben çok abartmışımdır.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Bizim okul geçen dönemde böyle bir saçmalık yapmıştı ve sınavları diğer okullardan erken yapmıştı şimdi de daha millet 1.dönem sınavlarını bile tam olmamışken bizim okul bu hafta cuma 2.dönem sınavlarına başlıyor keşke bir şey öğretebilselerdi de ondan sınav yapsalardı ve o kadar geniş kapsamlı bir sınav ki taaa 1.dönem konularından başlıyor arkadaş kaç soru soracaksın o kadar konu içinde biz hangisine çalışalım kafayı yiyeceğim bu sürede konuları yetiştirmem zaten imkansız bizim okul gibi olan var mı belki ben çok abartmışımdır.
Matematik sinavindan notlarimizi hoca atti sinifin %80 i 10 ile 40 arasi not almiş 3 bilemedin 4 kişi 70 üzeri almiş sagolun ZIYAAAAA hocam kralsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

9. Sinifim bu arada 30 a yakin kişi var sinifta

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,738
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Allah kurtarsın.

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
Yasal mı ki bende 9 um ama anlamadım yasal değilse isim vermeden milli eğitime şikayet et virüsten dolayı sanırım yapmadan önce (sınavı) meb e bildirmeleri gerekiyor.
Evet aslında bildirilmesi de gerekiyor sınavdan 1 hafta önce sınavın olup olmayacağına dair eokul da yazması gerekiyor yoksa geçersizdir sınav ama benim dediğim ilköğretim yönetmeliğinde yazıyordu ortaöğretim yönetmeliği ne der orasını bilemem sen yinede bir meb i ara sonra bize yazarsın

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
Allah kurtarsın kardes

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Yaşadığın ildeki risk durumuna bağlı olarak yapılabilir. Eğer yaşadığın il kırmızı değilse kaçınılmaz çünkü MEB izin veriyor böyle durumlara. Hele bir de fen lisesiysen.

alex jensen

80+ Silver
Yaşadığın ildeki risk durumuna bağlı olarak yapılabilir. Eğer yaşadığın il kırmızı değilse kaçınılmaz çünkü MEB izin veriyor böyle durumlara. Hele bir de fen lisesiysen.
la istanbul kırmızı ama yaptılar

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Playstation,Racing,Pc toplama
indir-_2_.jpg

Top Bottom