J.Sparrow 80+ Bronze Katılım 1 Temmuz 2020 Mesajlar 1,802 Dahası Reaksiyon skoru 1,460 İsim Emir Bayram 20 Mayıs 2021 #1 Lise için konuların kısa ve öz bir şekilde özeti olan bir yer var mı?
Besim Tibuk 80+ Gold Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 6,326 20 Mayıs 2021 #2 OGM materyal'e gir. Mesaj otomatik birleştirildi: 20 Mayıs 2021 OGM Materyal | Konu Özetleri T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü - Öğretim Materyalleri ve İçerik Geliştirme Daire Başkanlığı ogmmateryal.eba.gov.tr
OGM materyal'e gir. Mesaj otomatik birleştirildi: 20 Mayıs 2021 OGM Materyal | Konu Özetleri T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü - Öğretim Materyalleri ve İçerik Geliştirme Daire Başkanlığı ogmmateryal.eba.gov.tr
J.Sparrow 80+ Bronze Katılım 1 Temmuz 2020 Mesajlar 1,802 Dahası Reaksiyon skoru 1,460 İsim Emir Bayram 20 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Takım Elbise yazmış: OGM materyal'e gir. Mesaj otomatik birleştirildi: 20 Mayıs 2021 OGM Materyal | Konu Özetleri T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü - Öğretim Materyalleri ve İçerik Geliştirme Daire Başkanlığı ogmmateryal.eba.gov.tr Devamı için tıklayın... Teşekkürler
Takım Elbise yazmış: OGM materyal'e gir. Mesaj otomatik birleştirildi: 20 Mayıs 2021 OGM Materyal | Konu Özetleri T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü - Öğretim Materyalleri ve İçerik Geliştirme Daire Başkanlığı ogmmateryal.eba.gov.tr Devamı için tıklayın... Teşekkürler