Neler Yeni

Lisede sizce ne yapmalıyım

Donkhi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Hasan
Evet geleneksel okul açılmadan önceki konuyu açıyorum.
Meslek lisesine gidecem orta okulda çok az arkadaşım oldu. Şuan 2 3 tane var cılız değilim ama arkadaşım olmadığı için hep sataşyorlardı bana orta okuldayken mesela 7. sınıfta sınıfım değişmişti biri elimdeki kalemi aldı yere attı yapma dedim 3 4 dk sonra bi daha yaptı kalktım boynundan tutup fırlattım sonra 4 5 kişi üstüme geldiler dedim yiyorsanız teke tek gelin biri çıktı bannerlordtaki turnuva modu gibi herkes toplandı tezahürat falan yapyorlar ayağımla düşürüp sıraya yatırdım yüzüne yumruk attım bi tane sonra şapşakladım bıraktım ertesi gün gene sataşmaya başladı 4ü bi şekilde kavga çıkmadı falan ama 1 yıl böyle devam etti.
Gideceğim okulda çok fazla cono var damarıma basarlarsa her türlü kavga çıkar sonra iskelet ordusu gibi gelirler 500 kişi. O yüzden sizce ne yapmalıyım

Úrsula Corberó

80+ Bronze
Falcao sakat

• Beğen
Reaksiyonlar: tccc

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
Evet geleneksel okul açılmadan önceki konuyu açıyorum.
Meslek lisesine gidecem orta okulda çok az arkadaşım oldu. Şuan 2 3 tane var cılız değilim ama arkadaşım olmadığı için hep sataşyorlardı bana orta okuldayken mesela 7. sınıfta sınıfım değişmişti biri elimdeki kalemi aldı yere attı yapma dedim 3 4 dk sonra bi daha yaptı kalktım boynundan tutup fırlattım sonra 4 5 kişi üstüme geldiler dedim yiyorsanız teke tek gelin biri çıktı bannerlordtaki turnuva modu gibi herkes toplandı tezahürat falan yapyorlar ayağımla düşürüp sıraya yatırdım yüzüne yumruk attım bi tane sonra şapşakladım bıraktım ertesi gün gene sataşmaya başladı 4ü bi şekilde kavga çıkmadı falan ama 1 yıl böyle devam etti.
Gideceğim okulda çok fazla cono var damarıma basarlarsa her türlü kavga çıkar sonra iskelet ordusu gibi gelirler 500 kişi. O yüzden sizce ne yapmalıyım
Hocam ortaokul değilde lise de sıkıntı heleki meslek lisesi arkandan takarlar bıçağı ne olduğunu anlamazsın ne kendini ezdir nede çok sataşma ortada kal

Donkhi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Hasan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ortaokul değilde lise de sıkıntı heleki meslek lisesi arkandan takarlar bıçağı ne olduğunu anlamazsın ne kendini ezdir nede çok sataşma ortada kal
Kafa dengi 3 4 kişi olursa sınıfta arkadaş olabilirizde bilmiyorum olur mu gittiğim tüm sınıflarda tiktokçu beyni olmayan kişiler vardı.

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
yok öyle bir şey kimse bıçaklayamaz öyle birbirini inanma böyle diyenlere. izmirin en tehlikeli okuluna gittim 1 ay (anadolu programıydı) en fazla laf atıyorlar kimseye bir şey yapmazsan kimsede gelip sana bir şey yapmaz bu kadar basit

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,721
İsim
Taha yücel
Meslek lisesiyle alakali değil kavga felan insasin karakteryilede alakali ben meslek lisesine gidiyorum 10.siniftayim emin ol ortaokuldan daha iyi kavga felanda yok kozyatagindayim ben bagdat caddesinin oralarda felan okulum

Ortaokulu 2 okulda okudum 2 sene 2sene olarak
Doğru yerlerde okudum semtte kötu değil ama kavga daha fazlaydi

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
yok öyle bir şey kimse bıçaklayamaz öyle birbirini inanma böyle diyenlere. izmirin en tehlikeli okuluna gittim 1 ay (anadolu programıydı) en fazla laf atıyorlar kimseye bir şey yapmazsan kimsede gelip sana bir şey yapmaz bu kadar basit
Önümde kaç kişi bıçak yedi kavgada kafası taşla ezilen çocuk gördüm yalan değil oluyor yani adam çağırıyor okul çıkışı 20 kişi olan oluyor

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,643
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Kavga etmeyin, iskeletin biri takıyor kaçıyor korkak bunlar. Kavgada güçlü olan değil ilk bıçağı saplayan kazanıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,567
Üyeler
166,230
Son üye
Taha Gültekin
Top Bottom