Neler Yeni

Liseler için 2. dönem sınavları hakkında soru

Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Mustafa Usta
Instagram
mustafa_usta61
Merhaba. 2. dönem sınavlarına girmeyeceğim. 2. dönemde verilen performans ödevleri sınava girmeyenler için sayılmayacakmış diye biliyorum. Performansların çoğu bitti. Sizce yapmaya devam edeyim mi? Hocalara yazıyorum ama hiçbiri cevap vermiyor. Yardımlarınız için teşekkürler.

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Merhaba. 2. dönem sınavlarına girmeyeceğim. 2. dönemde verilen performans ödevleri sınava girmeyenler için sayılmayacakmış diye biliyorum. Performansların çoğu bitti. Sizce yapmaya devam edeyim mi? Hocalara yazıyorum ama hiçbiri cevap vermiyor. Yardımlarınız için teşekkürler.
Bence yap çünkü bunun diğer seneleride var :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Hakan sert
Hocam ilk dönem ortalaman kaç? Eğer ikinci dönem sınavı ile daha yüksek ortalama yapabileceğine inanmıyorsan girme derim.

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Hocam ilk dönem ortalaman kaç? Eğer ikinci dönem sınavı ile daha yüksek ortalama yapabileceğine inanmıyorsan girme derim.
Sınavlara girmeyeceğim demiş zaten??Konuyu okusaydınız keşke

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Hakan sert
Pardon ben yanlış anlamışım. Siz zaten sınavlara girmeyecekmişsiniz. Performans ödevlerinizi yapın derim çünkü hocalarla arayı bozmak gelecek için iyi bir yatırım olmayabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Mustafa Usta
Instagram
mustafa_usta61
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Daha yüksek ortalama yapabileceğime inanmadığım için girmeyeceğim. Evet

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Bence yapmaya devam et ne olur ne olmaz diye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,034,111
Üyeler
163,946
Son üye