Eski model ama alınır. O paralara rampage snopy almaktan çok daha mantıklı.Selam Dostlar Cs'deki Bıçağımı Satıp Direksiyon Seti Almak İstiyorum İkinci El Buldum Yaşadığım Şehirde 3500 TL Pazarlıkla İndirecem FiyatınıSizde Alınır Mı Başka Altarnatif Var Mı ?
başka alternatif yok alınırSelam Dostlar Cs'deki Bıçağımı Satıp Direksiyon Seti Almak İstiyorum İkinci El Buldum Yaşadığım Şehirde 3500 TL Pazarlıkla İndirecem FiyatınıSizde Alınır Mı Başka Altarnatif Var Mı ?
sorun yapma ihtimali var daha iyisi varma onu alın
diyor kendisi temazlık felan yapmıyor ama bu fiyata daha iyisi varsa at abi ya vitesli böyle (H Vites Değil)başka alternatif yok alınır
Mesaj otomatik birleştirildi:
sorun yapma ihtimali var daha iyisi varma onu alın
kanka vitesi yok ve bütçe olarak aşıyor biraz yaLogitech dfgt bir ara çok popüler oldu (yakın zamanda) o zaman fiyatları uçurdular ama genelde bu seviyelerdedir fiyat. Kabloda sıkıntı çıkmış adam kendi elleriyle yapmaya çalışmış internetten bulabilirseniz kablonun fiyatına bakın, bulursanız adamdan kablonun fiyatı kadar indirim isteyin. Ama ben olsam sıfır rampage v900s alırdım. Logitech dfgt çok iyi direksiyon fakat eski ve şu zamana kadar temiz kullanan kişinin sayısı bir elin parmağını geçmez. Temiz bulmanız çok zor ama bunun dışında on numara direksiyon rampahe v900s ten çok daha iyi ve kalitelidir.
daha iyi yok hocamdiyor kendisi temazlık felan yapmıyor ama bu fiyata daha iyisi varsa at abi ya vitesli böyle (H Vites Değil)
Tamamdır Eyw3k civarına daha iyi direksiyon seti yok alınır. Ben de almayı düşünüyorum ama bilin bakalım ne eksik
Olabilir Bir Yandan Da Oynamak İçinabi yayın içinmi alcan
Abi forza yayini iyi olur aslındaTamamdır Eyw
Mesaj otomatik birleştirildi:
Olabilir Bir Yandan Da Oynamak İçin