❌İndirim Bitti! Logitech G G733 LIGHTSPEED 5.110,00TL

Yanlış anlaşılmasın ama çok kötü

2 senedir kullanyorum, ne beklediğine göre değişir. Bence çok güzel kulaklık, kafanda yokmuş gibi, hiç kulak ağrıtmıyor, terletmiyor. Benim en büyük beklentilerim buydu. mikrofonu iyileştirebiliyorsun ghub uygulamasından vs.

2 senedir kullanyorum, ne beklediğine göre değişir. Bence çok güzel kulaklık, kafanda yokmuş gibi, hiç kulak ağrıtmıyor, terletmiyor. Benim en büyük beklentilerim buydu. mikrofonu iyileştirebiliyorsun ghub uygulamasından vs.
katılıyorum

5.000 TL çok kafi geldi. Kablosuz ve rahat bir kulaklık arayan birisi için gayet önerilebilir. Bu arada ben Logitech'in Blue Voice teknolojisini pek sevmiyorum. Mikrofonu podcast mikrofonu gibi çok basslı yapıyor.

G535'ten sonra bir fark göremediğim için sattım ancak gerek konforu gerek sesi gayet iyi, G535 de 733'te süper ürünler ancak 5K bence verilmez. 2.elde 2,5-3'e temiz bulunuyor o şekilde alınabilir

300 saat şarjı giden kulaklıklar varken tavsiye etmem ama rahat evet.

kullandım kulaklık bu para verilmez

2 yildan fazladir kullaniyorum. Ergonomi ve sarji cok iyi ancak pubg oynarken ses kastirmasi rezalet

2 senedir aktif olarak kullanıyorum. Kulaklarınızı ve kafanızı yormadığı için uzun süreler aktif olarak kullabiliyorsunuz. Kablosuz özelliği 10-12 metreye kadar kopma olmuyor. Ayarlarını yaparsanız fps oyunlarında gayet iyi ses kasabilirsiniz. CS2 için kullanıyorum çoğunlukla ve ses kasmasından fazlasıyla memnunum. Ektra olarak ekolayzırda sinematik ayarını film ve dizi izlerken kullanıyorum. 7.1 desteği olduğu için gayet güzel hissettiriyor. Bu fiyatlara alınabilecek iyi kulaklıklardan.

Geri