Neler Yeni

Logitech G HUB Sonsuz Başlangıç Ekranı

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Taylan Çağlayan
Merhabalar ben Logitech G213 klavye kullanıyorum bunun özelleştimesi için logitech g hub kullanıyorum ancak 4-5 gündür g hub açılmıyor başlangıc ekranında kalıyor ve g harfi sürekli dönmeye devam ediyor intenetteki çözüm yollarını denedim ancak çözüm bulamadım yardımcı olabilecek var mı?

reptile

80+
Uygulamayi silip yeniden yükleyin. Kullandiginiz profillerin yedegini almayi unutmayin.

"C:\Users\XXX\AppData\Local\LGHUB\settings.json", yedegini almaniz gereken dosya. Bu dosyayi gösterebilmeniz icin dosya ayarlarindan "gizli sistem dosyalarini göster" secenegini isaretlemeniz gerekiyor.

AtiIIa

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
20,534
İsim
Atilla
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Ben de aynısını yaşıyordum, dün arkadaşın dediği yöntemle çözdüm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Taylan Çağlayan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uygulamayi silip yeniden yükleyin. Kullandiginiz profillerin yedegini almayi unutmayin.

"C:\Users\XXX\AppData\Local\LGHUB\settings.json", yedegini almaniz gereken dosya. Bu dosyayi gösterebilmeniz icin dosya ayarlarindan "gizli sistem dosyalarini göster" secenegini isaretlemeniz gerekiyor.

Maalesef bende işe yaramadı bu yöntem 4-5 gündür sürekli deniyorum.

TamerKs

80+ Silver

Evet bende de oldu. Silip yükledim düzeldi

Yiğit Emre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Yiğit Emre Durmuş
Merhabalar ben Logitech G213 klavye kullanıyorum bunun özelleştimesi için logitech g hub kullanıyorum ancak 4-5 gündür g hub açılmıyor başlangıc ekranında kalıyor ve g harfi sürekli dönmeye devam ediyor intenetteki çözüm yollarını denedim ancak çözüm bulamadım yardımcı olabilecek var mı?
knk görev yöneticisini aç eğer g hub ağ kullanıyor olarak gösteriyorsa indirme işlemi yapıyordur bir süre açık kalması lazım indirme işlemi yapıyordur

Ekler

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    2.8 KB · Hit: 85
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Taylan Çağlayan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yazılanların hepsini denedim ama olumlu bir sonuç alamadım hala başlangıç ekranında kalıyor.

Top Bottom