Hocam genelde internette geziyorum yada basit, hikaye bazlı oyunlar oynuyorum, Arada birde pubg, cs atıyoruz arkadaşlarla. mc oynuyorum şu aralar birde. Bu durumda mouse işimi görmezmi? elime uyumsuz sensörü güçlü mouse almaktansa bu duruma mütevellit elime tam uyumlu sensörü veya diğer hususları daha düşük bir mouse almayı yeğlerim.Shape olarak falan güzel ama özellikleri açısından biraz eskimiş bir mouse.
çok ucuk fiyatları. Lol oynayan birisi değilim aslında oyunla alakalı bildiğim tek sey moba türü oldugu. sadece yatırım gibi bakıyorum biraz. Yarın birgün belli olmaz sırf lol sürümü oldugu için onbinleri görebilir belkide. ancak görmez, tutmaz diyorsanız normal superlight modelinimi önerirsiniz yoksa arasında fark yok ikisinide alabilirsin mi dersiniz?Eline gözüne ve aklına uygun olması önemli mouse olarak güzel bir mouse ama sadece biraz eski bir mouse yine de sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum kişisel tercih olarak alınabilir tabii ki. Başka bir şey alıp keşke onu alsaydım hissine kapılmak daha kötü. Eğer imkanın olursa GPX 2 bulmayı deneyebilirsin.
Yardımınız için teşekkürler hocam iyi forumlar.İkisi de aynı model olduğu sürece görselden başka fark yoktur. İçerik olarak farklıysa ona göre tercih yapılabilir garantisine göre sağlamlığına göre tercih yapılabilir. O fiyatlara uçacağını sanmıyorum görseli hangisi hoş geliyorsa onu tercih edebilirsin.
hocam rahatsız ediyorum kusura bakmayın. size zahmet işiniz yoksa linkteki ürünün açıklamasına bakarmısınız? modifiye edilmiş alınır mı? sizce?İkisi de aynı model olduğu sürece görselden başka fark yoktur. İçerik olarak farklıysa ona göre tercih yapılabilir garantisine göre sağlamlığına göre tercih yapılabilir. O fiyatlara uçacağını sanmıyorum görseli hangisi hoş geliyorsa onu tercih edebilirsin.