Yani Zowıe ec1 yerine logitech alsam benim için daha mı iyi olur bide zowıe karşı + ları neler?Vallaha her bakımdan g pro daha çok beğeniyorum
Ya açıkcası wireless modeli daha güzel ama 1000tl biraz parası tuzlu ama gerçek çok iyise düşünebilirim Large Almak İstiyorum MouseG PRO HERO'yu kablolu olarak almak bence güzel olmaz. O bütçeye Viper, Deathadder V2 gibi mouselar da düşünebilirsin, sensörleri üst seviye. Elinin boyutu nedir?
Zowie profesyonel cs vs oynuyorsan al bence çünkü bu mouse onun için tasarlanmış benim tavsiyem eline uygun bir zowie mouse alYani Zowıe ec1 yerine logitech alsam benim için daha mı iyi olur bide zowıe karşı + ları neler?
Ya bende zowie düşünüyorum ama çoğu oyuncu logitech pro kullanmaya başladıZowie profesyonel cs vs oynuyorsan al bence çünkü bu mouse onun için tasarlanmış benim tavsiyem eline uygun bir zowie mouse al
Eyvallah. Elinin büyüklüğünü de söyler misin?Ya açıkcası wireless modeli daha güzel ama 1000tl biraz parası tuzlu ama gerçek çok iyise düşünebilirim Large Almak İstiyorum Mouse
Büyük de ne kadar büyük? Orta parmağından bilek çizgine kadar uzunluğunu ölç. Elin "" şeklindeyken (baş parmak birleşik) enini ölç ve bana söyle.Large Mouse Dedim ya Büyük Yani Biraz
Ec1 3360 sensörü varMouse Almayı Düşünüyorum Hangisini Tercih Etmeliyim Veya Farklı Daha İyi Olan Bi Mouse önerebilir misiniz??
Valorant CSGO Tarzı FPS Oyunlar Oynuyorum Bütce 500-700 Civarı
Bence rival 600 wtcn da kullanıyor hoş mouse açıkcası.Mouse Almayı Düşünüyorum Hangisini Tercih Etmeliyim Veya Farklı Daha İyi Olan Bi Mouse önerebilir misiniz??
Valorant CSGO Tarzı FPS Oyunlar Oynuyorum Bütce 500-700 Civarı