knk cloud 2 alma sakın çop bir kuklaklık yazılımlı kulaklıkara yönelLOL Edition ürün. Blackshark V2 daha mı iyidir?
Bu bütçede wirelessların kabloluya göre başarısız olduklarını düşünüyorum2k ya bence cloud 2 wireles daha iyi ama 280 TL daha pahalı sadece varsa bütçen yinede araştır ama hem wireles hemde iyi diye biliyorum
Cloud2 daha iyi değil.direkt cloud 2 daha iyi
Bu bütçede kablosuz istemiyorum, teşekkürlerBuna bir bak derim ikisinde uygun ve ses kalitesi başarılı artı olarak wireless.
fiyata göreCloud2 daha iyi değil.
Cloud 2 wireless başarılı diye biliyorum hocam hatta wtcn sony anlaşmasından önce cloud2 wireles kullanıyordu logitech g 733 yollamasına rağmen 2 3 gün kullanıp cloud2 wireles daha iyi diye ona geçmişti. Araştır yinede ama bence kronik sorun yoksa cloud 2 wireless alınır bende düşünüyorum almadı kulaklık 3 bin tl normaldeBu bütçede wirelessların kabloluya göre başarısız olduklarını düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Cloud2 daha iyi değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu bütçede kablosuz istemiyorum, teşekkürler
Evet o kulaklığıda araştırdım ancak dediğim gibi, wireless olduğu için mikrofonu gerçekten vasat ve dip ses sorununu çok gördüm. Bu yüzden kablolu almak istiyorum.Cloud 2 wireless başarılı diye biliyorum hocam hatta wtcn sony anlaşmasından önce cloud2 wireles kullanıyordu logitech g 733 yollamasına rağmen 2 3 gün kullanıp cloud2 wireles daha iyi diye ona geçmişti. Araştır yinede ama bence kronik sorun yoksa cloud 2 wireless alınır bende düşünüyorum almadı kulaklık 3 bin TL normalde
Mikrofonu bana pek kötü gelmedi ya yayıncı modunda falan. Kullandığım kulaklık çöp, eşşekten inip ata binmek gibi olur benim için. TeşekkürlerKullanıyorum güzel kulaklık. Mikrofondan çok bir beklentin olmasın ama. Birde uzun kullanımda kafayı ağrıtabilir. Biraz sıkı.