Neler Yeni

Logitech G Pro X 1999 TL'ye alınır mı?

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
.
LOL Edition ürün. Blackshark V2 daha mı iyidir?

Frkn833

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Furkan
2k ya bence cloud 2 wireles daha iyi ama 280 tl daha pahalı sadece varsa bütçen yinede araştır ama hem wireles hemde iyi diye biliyorum

pr0phet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Mehmet Emin Güneşli
direkt cloud 2 daha iyi

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2k ya bence cloud 2 wireles daha iyi ama 280 TL daha pahalı sadece varsa bütçen yinede araştır ama hem wireles hemde iyi diye biliyorum
Bu bütçede wirelessların kabloluya göre başarısız olduklarını düşünüyorum:(
Mesaj otomatik birleştirildi:

direkt cloud 2 daha iyi
Cloud2 daha iyi değil.

Bu bütçede kablosuz istemiyorum, teşekkürler :)

Frkn833

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Furkan
Bu bütçede wirelessların kabloluya göre başarısız olduklarını düşünüyorum:(

Cloud2 daha iyi değil.

Bu bütçede kablosuz istemiyorum, teşekkürler :)
Cloud 2 wireless başarılı diye biliyorum hocam hatta wtcn sony anlaşmasından önce cloud2 wireles kullanıyordu logitech g 733 yollamasına rağmen 2 3 gün kullanıp cloud2 wireles daha iyi diye ona geçmişti. Araştır yinede ama bence kronik sorun yoksa cloud 2 wireless alınır bende düşünüyorum almadı kulaklık 3 bin tl normalde

Frkn833

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Furkan
Alsam mı diye normalde bence hs50 pro vardı sanırım 60 proda olabilir aslında memnunum ama wireles için istiyorum. Mouse g pro superlight aldım wireles gerçekten güzel bir şey ya :) klavye önemsiz bana görede kulaklık ve mouse önemli olabilir

zulumaster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
zulu master
Kullanıyorum güzel kulaklık. Mikrofondan çok bir beklentin olmasın ama. Birde uzun kullanımda kafayı ağrıtabilir. Biraz sıkı.

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
.
Cloud 2 wireless başarılı diye biliyorum hocam hatta wtcn sony anlaşmasından önce cloud2 wireles kullanıyordu logitech g 733 yollamasına rağmen 2 3 gün kullanıp cloud2 wireles daha iyi diye ona geçmişti. Araştır yinede ama bence kronik sorun yoksa cloud 2 wireless alınır bende düşünüyorum almadı kulaklık 3 bin TL normalde
Evet o kulaklığıda araştırdım ancak dediğim gibi, wireless olduğu için mikrofonu gerçekten vasat ve dip ses sorununu çok gördüm. Bu yüzden kablolu almak istiyorum.

Kullanıyorum güzel kulaklık. Mikrofondan çok bir beklentin olmasın ama. Birde uzun kullanımda kafayı ağrıtabilir. Biraz sıkı.
Mikrofonu bana pek kötü gelmedi ya yayıncı modunda falan. Kullandığım kulaklık çöp, eşşekten inip ata binmek gibi olur benim için. Teşekkürler :)

Mr.White

80+ Bronze
Alınır 2 aydır kullanıyorum 12 saat taktığım da oldu bir ağrı vs yok, mikrofon olarak yayıncı 2 ayarını kullanıyorum sesimin gayet güzel geldiğini söylüyorlar, ek olarak dtsi var mağazadan g pro x'e sahip olduğun için ücretsiz olarak kullanabiliyorsun.

Top Bottom