Neler Yeni

Logitech G Pro X 1999 TL'ye alınır mı?

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
.
Alınır 2 aydır kullanıyorum 12 saat taktığım da oldu bir ağrı vs yok, mikrofon olarak yayıncı 2 ayarını kullanıyorum sesimin gayet güzel geldiğini söylüyorlar, ek olarak dtsi var mağazadan g pro x'e sahip olduğun için ücretsiz olarak kullanabiliyorsun.
Teşekkürler :) LOL edition diye bir fark olmaz umarım. Şu yorumun yüzünden bile alınır :)

Mr.White

80+ Bronze
Teşekkürler :) LOL edition diye bir fark olmaz umarım. Şu yorumun yüzünden bile alınır :)
Yazılımında pro x olarak görüneceği için bir fark olacağını sanmıyorum dtsi kesinlikle aktif et ama hayırlı olsum şimdiden. :)

zulumaster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
zulu master
Evet o kulaklığıda araştırdım ancak dediğim gibi, wireless olduğu için mikrofonu gerçekten vasat ve dip ses sorununu çok gördüm. Bu yüzden kablolu almak istiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mikrofonu bana pek kötü gelmedi ya yayıncı modunda falan. Kullandığım kulaklık çöp, eşşekten inip ata binmek gibi olur benim için. Teşekkürler :)
Bilmiyorum ben logitech yazılımını veya dandik ses kartı aparatını kullanmıyorum. Surround olarak atmos, mik için RTX voice kullanıyorum. Mikrofon iyi değil, ama kötü bir şeyden geliyorsanız muhakkak iyi gelecektir.

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
.
Bilmiyorum ben logitech yazılımını veya dandik ses kartı aparatını kullanmıyorum. Surround olarak atmos, mik için RTX voice kullanıyorum. Mikrofon iyi değil, ama kötü bir şeyden geliyorsanız muhakkak iyi gelecektir.
Bende öyle düşünüyorum, teşekkür ederim :)

Top Bottom