❌İndirim Bitti! Logitech G Pro X 7.1 Kulaklık Efsane Fiyat 🔥4199 TL

Kablolu için pahalı değil mi ya

başlığa kablolu yazılmalı anlık heyecan yaratıyor girenler için

Ses kalitesi nasıl? Özel bir ayar yapma ihtiyacı hissettin mi? Fiyatını hakediyor mu kulaklık çok sorguluyorum.
Sorun şu uygulaması açılmıyor ben de üstüne durmadım önceden de hyper x cloud 2 kullanıyordum onunda üstü ses ayarsız bi şekilde çok iyi
üstüne uğraşmamıştım şimdi açıldı uygulama ama bi ayar yapmıcam bu hali bile çok güzel bence

Son düzenleme:
hocam akakçede 4700 küsürde var bir çok sitede bilemedim çok iyi bir fiyat mı, kablosuz da değilmiş ya

hocam bu kulaklık zaten her yerde 3899. g pro x se olarak bakın. Fark olarak içinden kumaş pad çıkmıyor.

Hyperx cloud 3 den iyi değil programı bence kötü bütçesi olan cloud 3 yada başka alternatife yönelsin bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Parasını haketmeyen bir ürün
tam çok pağalı yazmaya gelmiştim seni gördüm vazgeçtim valla son anda kurtardım dsaasd :D

2023'de almıstım sonra wireless'a geçtim

1762620410037.webp

tam çok pağalı yazmaya gelmiştim seni gördüm vazgeçtim valla son anda kurtardım dsaasd :D

2023'de almıstım sonra wireless'a geçtim

Alıntıyı görüntüle
Kullandım ürünü hiç beklentiyi karşılamıyor oturduğum bölgede Suriyeli bir çocuğa sattım baya bir hevesle aldı bilmem hoşuna gitmiştir belki ürün ama beklentiyi cidden karşılamıyor ürün

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,865
Üyeler
184,517
Son üye
ғʀᴇᴅ ᴄ̧ᴀᴋᴍᴀᴋᴛᴀꜱ̧
Geri