Neler Yeni

Logitech g pro x nasıl alınır mı ?

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,222
İsim
Diyarhan

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
1649343328673.png

Pek masum gelmedi. Yoksa güzel ürün.

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Maykl Baradov
evvet tam olarak bu konu benim konum
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 senedir hatta fazladır kullanıyorum çoğu bulunduğum ortamda bu hangi marka mikrofon sesin çok temiz diye yorumlar aldım ses kalitesinde üstüne tanımıyorum sadece malzeme konusunda biraz ağır ama ben alıştığımdan bana hiç ağır gelmiyor bluevoice özelliği muazzam bir şey ürünü övmek için övmüyorum benim ilk elite sayılabilecek kulaklığım ancak fiyatının hakkını verdiğini belirtmem lazım ben aldığımdan 1235 tl idi piyasa değeri şimdi bilmiyorum

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Gökhan Pehlivan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Normalde alınır da satıcıları hiç güvenilir gelmedi bana. Mağaza değil de bireysel satıcılar gibi. Oyun oynamak için alacaksan güvenilir bir mağazadan 1000TLnin altına HyperX cloud 2 ya da Razer blackshark V2 alabilirsin.
amazonda da var bu kulaklığın mic kalitesini çok beğendim sesi zaten bir zahmet kaliteli olsun

evvet tam olarak bu konu benim konum

1 senedir hatta fazladır kullanıyorum çoğu bulunduğum ortamda bu hangi marka mikrofon sesin çok temiz diye yorumlar aldım ses kalitesinde üstüne tanımıyorum sadece malzeme konusunda biraz ağır ama ben alıştığımdan bana hiç ağır gelmiyor bluevoice özelliği muazzam bir şey ürünü övmek için övmüyorum benim ilk elite sayılabilecek kulaklığım ancak fiyatının hakkını verdiğini belirtmem lazım ben aldığımdan 1235 TL idi piyasa değeri şimdi bilmiyorum
eyvallah bana bi eq ayararlını ve mic ayarlarını atabilme şansın var mı

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Kulaklık konusunda Amazon hariç alışveriş yapmak sıkıntı. Hijyenik ürün sayıp değişim iade felan yapmıyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Gökhan Pehlivan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,593
Üyeler