Logitech G Pro X Superlight 2 gerçekten 80000 hz veriyormu

MSU500

80+
Reaksiyon skoru
0
Bağzı yerlerde Pro X Superlight 2 8000 hz olmadığını sadece g hub üzerinden bir güncellemeyle onu 8000 hz ye çıkarılamiyacağını sadece sözde 8000 hz olduğunu söylüyorlar ama gerçekten 8000 hz veriyormu ona göre Pro X Superlight 2 yi alacağımda

Bağzı yerlerde Pro X Superlight 2 8000 hz olmadığını sadece g hub üzerinden bir güncellemeyle onu 8000 hz ye çıkarılamiyacağını sadece sözde 8000 hz olduğunu söylüyorlar ama gerçekten 8000 hz veriyormu ona göre Pro X Superlight 2 yi alacağımda
yanında şu dangıl denen alıcı lazımmış herhalde ama kutudan çıkmıyor bildiğim

1762681861860.webp

Kanki vermeye veriyor da ben ona rağmen 2000 de kullanıyorum. Sırf onun için almayı düşünüyorsan alma kesinlikle. Hiçbir fark hissetmiyorsun. 5000 saat CS var faceit 10 lvl im yani bir fark hissettirse anlarım, onun için diyorum. İşlemciye boşa yük bindiriyor falan diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum ama hissetmediğim bir fark için o riski almam csdeyken. 10 fps 10 fpsdir. Input lag yapar işlemci kaynaklı vs. bi şey yapar. Gerek yok. İçinde normal kendi alıcısı var zaten kablosuz olduğu için ek bir şeye falan gerek yok 8k için, üstteki arkadaş öyle yazmış da. Yine de sen bilirsin. Sorarsan sen niye aldın ben sırf tasarımı için aldım tabi teknik özelliklerinin de yanında. Tasarımı öyle ki sanki bana özel yapmışlar çok iyi elime oturuyor.

8k hz gibi çok yüksek değerleri rahat kullanabilmek için işlemcinin de üst seviye olması lazım. eski bir işlemcin var. hz ne kadar artarsa işlemciye de bir o kadar yük bindiriyor. 2-4k hz senin işini fazlaca görür
2k bile çok fazla.1k nın üstü için para verenleri anlayamıyorum.500hz de kullanıyorum fps oyunlarinda bile fark yok

Geri