Etmez o kadar3700 TL den fsgaming den sipariş verdim. sordum kablosuz dedi fsgaming
Hocam itopya vatan MediaMarkt ta 6k kulaklık .. etmez o kadar derken kulaklığa o kadar para verilmez anlamında mi yoksa kulaklık 1000 TL de biz mi 3700 verdik?Etmez o kadar
Normal fiyatı 6k olan bir ürün değil hiçbir zaman. Bu ürünün stoğu bitince böyle oldu bunu bilmiyorum diyorsanız başka.Hocam itopya vatan MediaMarkt ta 6k kulaklık .. etmez o kadar derken kulaklığa o kadar para verilmez anlamında mi yoksa kulaklık 1000 TL de biz mi 3700 verdik?
gelince söyler misiniz bende aldımda3700 TL den fsgaming den sipariş verdim. sordum kablosuz dedi fsgaming
2.2k kablosuz amazondan aldım 1 tane stok vardı iyi mi yaptım sizceNormal fiyatı 6k olan bir ürün değil hiçbir zaman. Bu ürünün stoğu bitince böyle oldu bunu bilmiyorum diyorsanız başka.
Ama normalde 4000₺ olan ürünün stoğu bitince 6000den 3700e düştü demekte gram mantık yok. Etmez derken de kıyaslanan ürünlere bakıyorum 2150ye arctis 7+ vardı pc xbox daha mantıklıydı. Çok kıyas olacaksa G733 daha iyi fiyatlara düşüyor. 3700₺ edecek bir kulaklık olduğunu düşünmüyorum hala
2200 iyi fiyatgelince söyler misiniz bende aldımda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2.2k kablosuz amazondan aldım 1 tane stok vardı iyi mi yaptım sizce
o fiyata daha iyisi alınırmıydı normal mi almışım sizce2200 iyi fiyat
Wiriless model o fiyata iyi rakipleri o fiyattan en az 500-600 pahalı zaten. Güle güle kullanıno fiyata daha iyisi alınırmıydı normal mi almışım sizce
Hocam Trendyol da 3100 den alanlar yorumlarda ürün kablolu geldi iade ettim tarzında yorumlar vardı. Umarım kablolu değildir ama kablosuz gelirse çok iyi fiyat. Ne zaman aldınız ben Akakçe den baktığım da 2200 e göremedim amazondao fiyata daha iyisi alınırmıydı normal mi almışım sizce
Valla hocam kuzen çocuğuna aldı. İtopya ya gittik orda teşhirde g733 güzelmiş dedi (RGB ye tutuldu) fiyatına baktık 3150 TL sonra bende forumda sıcak fırsatlar da g pro x i 3100 paylaşıldığını görünce dedim hani kulaklıga 3k bütçe ayirdiysan g pro x alalım dedim onun fiyat marjı 6k da görünce. G733 mü iyi sizce yoksa g pro x mi. Yani g pro x neyin emsali g700 serisi mi g900 serisinin mi. Kulaklıkta kuzen tek eksik yan olarak RGB olmadığına şey oldu ama bence kablosuz bı kulaklıkta RGB gereksiz şarj yer diye ben g pro x i aldırdımNormal fiyatı 6k olan bir ürün değil hiçbir zaman. Bu ürünün stoğu bitince böyle oldu bunu bilmiyorum diyorsanız başka.
Ama normalde 4000₺ olan ürünün stoğu bitince 6000den 3700e düştü demekte gram mantık yok. Etmez derken de kıyaslanan ürünlere bakıyorum 2150ye arctis 7+ vardı pc xbox daha mantıklıydı. Çok kıyas olacaksa G733 daha iyi fiyatlara düşüyor. 3700₺ edecek bir kulaklık olduğunu düşünmüyorum hala