Logitech G213 VS Gamepower Ogre RGB!!!

dmuratb

80+
Reaksiyon skoru
15
Merhaba bir oyuncu klavyesi alacağım ama hangisini alacağıma karar veremedim. Sizce Logitech G213 mü Gamepower Ogre RGB mi? 70 tl indirim kodum var süresi bitmeden hemen almam lazım.

• Beğen
Reaksiyonlar: bwNN
İkiside değil. Membran olarak Hyperx Alloy Core RGB. Mekanik olarak Redragon Dark Avenger K568 RGB Bütçe arttırabilirseniz Redragon Indrah K555, Redragon Vara veya Monster Pusat K3 Pro

Merhaba bir oyuncu klavyesi alacağım ama hangisini alacağıma karar veremedim. Sizce Logitech G213 mü Gamepower Ogre RGB mi? 70 TL indirim kodum var süresi bitmeden hemen almam lazım.

Ogre önermem

İkiside değil. Membran olarak Hyperx Alloy Core RGB. Mekanik olarak Redragon Dark Avenger K568 RGB Bütçe arttırabilirseniz Redragon Indrah K555, Redragon Vara veya Monster Pusat K3 Pro

Merhaba bir oyuncu klavyesi alacağım ama hangisini alacağıma karar veremedim. Sizce Logitech G213 mü Gamepower Ogre RGB mi? 70 TL indirim kodum var süresi bitmeden hemen almam lazım.

ogreyi aklından bile geçirme , bence mekanik klavye almalısın . ben redragon kumara aldım gelicek iyidir İnşAllah

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,345
Üyeler
189,434
Son üye
alpixbtw20
Geri