Yardım Logitech G29 un kronik sorunları nelerdir?

Reaksiyon skoru
6
G29 alacağım ve bu direksiyon ile alakalı ne var ne yok bilmek istiyorum, özellikle kronik sorunları, nelerle karşılaşabilirim, nasıl kullanmalı temizlemeliyim gibi. 2 3 sene önce Rampage'nin V902 direksiyon setini kullanıyordum ondan çok çektim, hiç memnun etmemişti beni, şu an V902'nin sorunlarına vs hakim olduğum gibi G29'un da sorunlarına vs hakim olmak istiyorum. Bilir ve deneyimlemiş kişiler uzun uzun anlatırsa mutlu olurum, şimdiden teşekkürler.

Pedalları ve vitesi. Ayrıca force feedbacki biraz açınca gelen takır tukur sesler. Evinize merdaneli çamaşır makinesi almak istiyorsanız buyrun alın :)

G29 alacağım ve bu direksiyon ile alakalı ne var ne yok bilmek istiyorum, özellikle kronik sorunları, nelerle karşılaşabilirim, nasıl kullanmalı temizlemeliyim gibi. 2 3 sene önce Rampage'nin V902 direksiyon setini kullanıyordum ondan çok çektim, hiç memnun etmemişti beni, şu an V902'nin sorunlarına vs hakim olduğum gibi G29'un da sorunlarına vs hakim olmak istiyorum. Bilir ve deneyimlemiş kişiler uzun uzun anlatırsa mutlu olurum, şimdiden teşekkürler.
g29dan vazgeçtin h.o

Herhangi bir kronik sorunu yok ki

Herhangi bir kronik sorunu yok ki
Emin miyiz hocam?
G29'da kronik olarak dişli atlama sorunu mevcut ve dişli sistemden ötürü aşırı sesli çalışıyor. Bu bir.
Vitesi kronik sorunlu. Bu iki.
Pedalları potansiyometreli. Belli bir kullanımdan sonra sorun çıkarmaya başlıyor. Bu da üç.

Emin miyiz hocam?
G29'da kronik olarak dişli atlama sorunu mevcut ve dişli sistemden ötürü aşırı sesli çalışıyor. Bu bir.
Pedalları potansiyometreli. Belli bir kullanımdan sonra sorun çıkarmaya başlıyor. Bu da üç.

Ben 4 yıl sorunsuz bir şekilde kullandım. Rampage gibi bir markadan değil Logitech’ten ve G29’dan bahsediyoruz.

Ben 4 yıl sorunsuz bir şekilde kullandım. Rampage gibi bir markadan değil Logitech’ten ve G29’dan bahsediyoruz.
Marka takıntısı örneği işte. Logitech olması kesinlikle sorunsuz olması anlamına gelmiyor. 10 yıl öncesinin teknolojisi ile yapılmış ilkel bir set G29. Sadece ETS oynarsanız 10 yıl da kullanırsınız. Ses duymamak için Force feedback kısmak zorunda olduğun hissiyatı sıfır bir direksiyon seti. Midesi kaldıran varsa alsın ne diyeyim...

10 yıllık olması yeterli bi sebep bence. O para verilmez

Emin miyiz hocam?

ilk soruna katılıyorum dişli olduğundan oyunlarda atlama sorunu yaşıyorum drift yapacağım zamanlar

Geri