Neler Yeni

Logitech G402 Hyperion Fury Mouse scroll tuşu bozuldu

GODL1kE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emirhan ARICAN
Dostlar merhaba size bir şey danışmak isiyorum. Bende Logitech G402 Hyperion Fury Mouse var. Yaklaşık 8 9 aydır kullanıyorum 2. el olarak almıştım 22 ay garantisi vardı. Asıl konuya gelirsek Mouse'un scrol tuşuna bastığımız zaman hani mesela youtube üzerinde sayfa açıp kapatıyor ya O olay benim mouse da bu son 1 haftadır çalışmamaya başladı. Ancak Mouse herhangi bir zarar görmedi. Bi anda oldu. Bunu Logitech desteğe yazdım ancak herhangi bir mail falan gelmedi. Verilen ticket numarasını nereye yazacağım belki oraya yazmışlardır. Ne yapmalıyım? Cevaplar için teşekkürler. (Fb grubunda yazmıştım ancak dönen olmadı)

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Garantisi hazır varken direkt olarak Logitech'e mesaj at, ilgilenirler seninle. Garantim bittiği için G102 Prodigy mouse'umun yenisini göndermediler, garantisi olsa göndereceklerdi sanırsam.

GODL1kE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emirhan ARICAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Garantisi hazır varken direkt olarak Logitech'e mesaj at, ilgilenirler seninle. Garantim bittiği için G102 Prodigy mouse'umun yenisini göndermediler, garantisi olsa göndereceklerdi sanırsam.
Bro mail olarak yazdım ancak dönmediler maalesef aramayı deneyeceğim bakalm.

osman4242

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
osman
Dostlar merhaba size bir şey danışmak isiyorum. Bende Logitech G402 Hyperion Fury Mouse var. Yaklaşık 8 9 aydır kullanıyorum 2. el olarak almıştım 22 ay garantisi vardı. Asıl konuya gelirsek Mouse'un scrol tuşuna bastığımız zaman hani mesela youtube üzerinde sayfa açıp kapatıyor ya O olay benim mouse da bu son 1 haftadır çalışmamaya başladı. Ancak Mouse herhangi bir zarar görmedi. Bi anda oldu. Bunu Logitech desteğe yazdım ancak herhangi bir mail falan gelmedi. Verilen ticket numarasını nereye yazacağım belki oraya yazmışlardır. Ne yapmalıyım? Cevaplar için teşekkürler. (Fb grubunda yazmıştım ancak dönen olmadı)
kardeşim buda mı fury bilmem ne yoksa farklı mı? sipariş verdim yolda.

GODL1kE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emirhan ARICAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kardeşim buda mı fury bilmem ne yoksa farklı mı? sipariş verdim yolda.
EVET HYPERION FURY BU
Mesaj otomatik birleştirildi:

Allah Allah, ben mail attıktan 3 gün sonra dönmüşlerdi. Sizin kaç gün oldu?
Haa benim çok olmadı o kadar değil 1.5 gün falan

Top Bottom