Neler Yeni

Logitech G512 ile steelseries apex mini pro takaslanırmı

KediSever

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Efta
Bence takaslanır. G512'nin çok kronik sorunu var. Güzel klavye ama kurtulmanı öneririm.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Küçük klavye istiyorsan apex pro güzel diye biliyorum. Alışınca büyük klavye kullanmak istemezsin bir daha bence....

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Berat ışık
İlgilendiği Kategoriler
oyun
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199059892623/
Twitter
Beratisik28
Discord
aspectstar2
Steam ID
76561199059892623
YouTube
Artyom3731
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

KediSever

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Efta
nasıl kronik sorunlar ? fazla bilmeden almıştım halen garantisi vs duruyor
Bende sıfır aldım. Keycaplerin kaplaması ne kadar temiz kullanırsan kullan sökülüyor. Ardından bazı tuşların rgb ledlerinden bazıları ölüyor (İnternette yazınca çıkıyor ama ana sorun bu değil). En kötüsüde double click sorunu. Double click sorunu yaşamayan görmedim g512'de. Kablosu falanda çok kalın bir klavye. Bence yeni ve küçük bir klavye iyi gelir eğer %60 istiyorsanız.

Logitech'ten keycap istedim. Yurt dışından yolladılar. Fakat o yolladıkları keycaplerde soyuldu. Artık yurt dışından destek veriyorlar mı bilmiyorum. Çünkü gümrük düzenlemesi ve milletin logitechi sömürmesinden dolayı nadiren destek veriyorlardı...

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Berat ışık
İlgilendiği Kategoriler
oyun
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199059892623/
Twitter
Beratisik28
Discord
aspectstar2
Steam ID
76561199059892623
YouTube
Artyom3731
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende sıfır aldım. Keycaplerin kaplaması ne kadar temiz kullanırsan kullan sökülüyor. Ardından bazı tuşların rgb ledlerinden bazıları ölüyor (İnternette yazınca çıkıyor ama ana sorun bu değil). En kötüsüde double click sorunu. Double click sorunu yaşamayan görmedim g512'de. Kablosu falanda çok kalın bir klavye. Bence yeni ve küçük bir klavye iyi gelir eğer %60 istiyorsanız.

Logitech'ten keycap istedim. Yurt dışından yolladılar. Fakat o yolladıkları keycaplerde soyuldu. Artık yurt dışından destek veriyorlar mı bilmiyorum. Çünkü gümrük düzenlemesi ve milletin logitechi sömürmesinden dolayı nadiren destek veriyorlardı...
şuan herhan gibi bir soyulma yadaışıklarda bir problem yaşamdım sizce satmam gerekirmi

KediSever

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Efta
şuan herhan gibi bir soyulma yadaışıklarda bir problem yaşamdım sizce satmam gerekirmi
Apex pro miniyle takas mantıklı gibi geldi eğer sıkıntı yoksa klavyede. Senin klavye 2k-2.5k'ya falan gider bence ortalama. O civarlara Wraith'den klavyede alınabilir eğer satarsan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,741
Üyeler
163,375
Son üye
versatilkullanıcı
Top Bottom