Neler Yeni

Logitech g513 almayı düşünüyorum önerir misiniz ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Burak Berk Koca
Logitech g513 almayı düşünüyorum önerir misiniz ?

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
413 carbon kullanıyorum. Çok güzel klavye. Bir üstüne geçeceğim zaman kesinlikle g513e geçeceğim. Daha önce blue, red ve lacivert switch kullanan birisi olarak. Çok beğendim klavyeyi. Ama sana tavsiyem Romer G liner veya Blue modellerini alma. Onlar sıkıntılı. Piyasa bulabilirsen Romer G Tactile Olan modelini al. Diğer modellerde bazı kronik sorunlar oludğunu bir kaç yerden okudum.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Tabii ki de.

eXe-Dracarys

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Huseyin
413 carbon kullanıyorum. Çok güzel klavye. Bir üstüne geçeceğim zaman kesinlikle g513e geçeceğim. Daha önce blue, red ve lacivert switch kullanan birisi olarak. Çok beğendim klavyeyi. Ama sana tavsiyem Romer G liner veya Blue modellerini alma. Onlar sıkıntılı. Piyasa bulabilirsen Romer G Tactile Olan modelini al. Diğer modellerde bazı kronik sorunlar oludğunu bir kaç yerden okudum.
Hocam piyasada nerde var tactile bulamiyorum

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı

Bluetooth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Mehmet yılmaz
bende almayı düşünüyorum g513 ü csgo cs 1.6 ets 2 fh4 gta gibi tuşlara basmalı oyunlar oynuyorum hem klavye mekanik hisettirsin hemde tuşlara seri basmak istiyorum romer g clicky mi yoksa gx blue veya rg linear mı sence hangisini seçmeliyim

Top Bottom