Logitech G810 Orion çift basma veya hiç basmama problemi.

iguner

80+
Reaksiyon skoru
7
Sahip olduğum Logitech G810 Orion klavyemi 3 yıldır sorunsuz bir şekilde kullanıyordum ancaak 2020 nin başındaan beri baazı tuşlar çift baasııyor ve bazılarıdaa hiç basmıyor. İnternette bazılarıı kronik bir problem dderken bazıları basınçlı hava üflettiğimiz takdirde düzeliyor ddiyor. Ancak net bir bilgi bulamdım. Bu problemin kesin bir çözümü var mıdır yoksa tek çarem klaavyemi değiştirmek mi olaacak.

Klavyeyi değiştirmeni öneririm.

Sahip olduğum Logitech G810 Orion klavyemi 3 yıldır sorunsuz bir şekilde kullanıyordum ancaak 2020 nin başındaan beri baazı tuşlar çift baasııyor ve bazılarıdaa hiç basmıyor. İnternette bazılarıı kronik bir problem dderken bazıları basınçlı hava üflettiğimiz takdirde düzeliyor ddiyor. Ancak net bir bilgi bulamdım. Bu problemin kesin bir çözümü var mıdır yoksa tek çarem klaavyemi değiştirmek mi olaacak.
Logitech destekle iletişim kurabilirsin. Sana yardımcı olurlar. Hatta yeni bir G810 bile gönderebilirler. Bende de G810 var korkutmadın değil :)

maalesef g413 serisinde de böyle bi kronik hata olduğunu duymuştum,garantisi bitmediyse yollamanı öneririm yenisini gönderiyorlar fakat bittiyse de baika çözüm yolu bulamıyorum :(

Switchler çabuk ölmüş belli ki. Switch değişikliği yapabilirsiniz.

Logitech destekle iletişim kurabilirsin. Sana yardımcı olurlar. Hatta yeni bir G810 bile gönderebilirler. Bende de G810 var korkutmadın değil :)
Arkadddaşım da G410 vaarddı o da aaynıı sorunddaan muzdaaripti. Ancak onnu gaarantisi vardıı o gaarantiye gönderdi ve bir mmiktar heddiye çeki aldı. Maaalesef benim garntim biteli 1.5 yıl olmuş durumdda. İletişime geçtiğim takddirde siz göndderin duruma bağlı sizin ödemeniz gereken bir ücret olabilir diye bir dönüş alddım. O yüzden çok göndermeye niyetli değilim şu anlık. Umarım sen de aynı problemleri yaşamazsın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Klavyeyi değiştirmeni öneririm.
Tek çare şu anlık böyle dduruyor :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Switchler çabuk ölmüş belli ki. Switch değişikliği yapabilirsiniz.
Switch değişikliği bana biraz problemli geliyor. Yaani onu yapayım derken başka şeyleri bozmaktan biraz çekiniyorum. Malum ülkenin şuan ki ddurumunddda klavye almak biraz sıkıntı. Yine dde teşekkürler.

Geri