Neler Yeni

LoL 2K fps değeri düşük geliyor, bilgisi olan?

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,072
İsim
Furkan Görür
Aslında baktığın yönden bakmak saçma, 165 hz'nin üstünü göremesen de sistemin yine de vermesi gereken performanstan düşük performans gösteriyor. Yani ben sistemde sorun var mı diye düştüm peşine.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Deneyeceğim şimdi teşekkür ederim.
lane de 350 ortalama oluyormuş şimdi fark ettim.

20230202_101709.jpg

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,044
İsim
emir yapar

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Ayarları en düşüğe alıp dene bir bence. Lol sıkıntılı bir oyun. Düzgün olduğu zaman görmedim oynadığım süre boyunca neredeyse.

Berke123

80+ Bronze
hocam anormal fps değerleri için riota zamanında ticket attım hextech onarım aracı gibi bişey attılar onu indirdim sonra düzeldi forumdan birisi daha bu sıkıntıyı yaşıyordu o da bu şekilde halletti

NightRose

80+ Bronze
hocam anormal fps değerleri için riota zamanında ticket attım hextech onarım aracı gibi bişey attılar onu indirdim sonra düzeldi forumdan birisi daha bu sıkıntıyı yaşıyordu o da bu şekilde halletti
işteyim şimdi ticketi gönderdim bakalım bir şey olur mu. akşam eve geçince de arkadaşın paylaştığı videodaki ayarları yapmayı deneyecem.

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,072
İsim
Furkan Görür
Ayarları en düşüğe alıp dene bir bence. Lol sıkıntılı bir oyun. Düzgün olduğu zaman görmedim oynadığım süre boyunca neredeyse.
lol aslında mükemmel optimizasyona sahip. Dandik pc de bile açabiliyorsun bir şekilde.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
lol aslında mükemmel optimizasyona sahip. Dandik pc de bile açabiliyorsun bir şekilde.
Onun sebebi oyunun eski ve dandik grafikleriyle alakalı. Zaten optimizasyon düşük seviye PC'ler, orta seviye PC'ler ve yüksek seviye PC'ler için üçe ayrılıyor. Lolün yüksek seviye PC'ler için optimizasyonu aşırı dandik. Dota 2'de daha yüksek FPS alıyorum ve Dota 2 her halükarda grafikleri daha iyi, daha kapsamlı ve daha fazla mekaniğe sahip bir oyun.

NightRose

80+ Bronze
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ryzen 5 5600x 2x8 3200mhz ram ve rtx 2060 sistemde sabit 240 alıyorum. En baba tf lerde 5v5 savaşırken bile 200 ün altını görmedim. Bu videodaki adımları uyguladım sende de içe yarayabilir.
bunu denedim değişen bir şey olmadı maalesef

Top Bottom