Neler Yeni

LoL oyun bulma süresi

n0rbit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Bahadır
Merhaba oyuna uzun süre ara verdim. Bu aralar biraz takılayım diyordum. O kadar uzun sürede oyun buluyorki hevesim kaçıyor. Diamond 2 hesapta 25 dk da oyun buluyordu. Gold hesaba giriyorum pazar günü öğlen saati bile 10-15 dk arası oyun buluyor yasaklama giriş falan derken 30 dk da girdiğin oyun 15-20 dk da bitiyor. LoL oyuncu kitlesi sanırım valorant ve TFT nedeniyle azalmış. Riotun bu eşleştirme ve oyun bulma süresine bir çözüm bulması gerek bence.

mhmtsalih

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Mehmet Salih
Merhaba oyuna uzun süre ara verdim. Bu aralar biraz takılayım diyordum. O kadar uzun sürede oyun buluyorki hevesim kaçıyor. Diamond 2 hesapta 25 dk da oyun buluyordu. Gold hesaba giriyorum pazar günü öğlen saati bile 10-15 dk arası oyun buluyor yasaklama giriş falan derken 30 dk da girdiğin oyun 15-20 dk da bitiyor. LoL oyuncu kitlesi sanırım valorant ve TFT nedeniyle azalmış. Riotun bu eşleştirme ve oyun bulma süresine bir çözüm bulması gerek bence.
Ben 3 dk da oyuna giriyorum master hesap yani sen düşün. Gold plat gibi elolarda daha erken bu süreler. Oynadığın sunucuyada bağlı. 1 dk da oyun bulsun diyorsan euw, tr ortalama 3 4 dakika

cakaresul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Resul ÇAKAR
Bende eskiden oynardım, şuan valorant oynuyorum. TFT de lolden daha çekici geliyor. Eğer millet de benim gibi düşünüyorsa riotun bunu düzeltmesi için tekrardan lolü ilgi odağı yapmaları lazım, bana kalırsa zor

Deysz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Enes Ceyhan
Derecelide en fazla 3-4 dk beklemişimdir normal oyunda 1 dk içerisinde buluyo şu ara URF var 10 saniye geçmeden oyun buluyo ondada

n0rbit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Bahadır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben 3 dk da oyuna giriyorum master hesap yani sen düşün. Gold plat gibi elolarda daha erken bu süreler. Oynadığın sunucuyada bağlı. 1 dk da oyun bulsun diyorsan euw, tr ortalama 3 4 dakika
Valla hocam arkadaşa da sordum o da aynı dertden muzdarip. Weste de girmek istemiyorum 2 MS ile oynamak varken neden 50-60 MS ile oynayayım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Derecelide en fazla 3-4 dk beklemişimdir normal oyunda 1 dk içerisinde buluyo şu ara URF var 10 saniye geçmeden oyun buluyo ondada
İstisnasız minimum 9 dk bekliyorum Gold hesapta.

Deysz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Enes Ceyhan
Bende Gold ile Plat arasında değişiyorum daha önce hiç 9 dk beklediğimi hatırlamıyorum genellikle koridoru Mid seçiyosanız biraz uzuyo ben Doldur yaptığım zaman 1 dk içerisinde buluyo bazen oyunu

n0rbit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Bahadır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende Gold ile Plat arasında değişiyorum daha önce hiç 9 dk beklediğimi hatırlamıyorum genellikle koridoru Mid seçiyosanız biraz uzuyo ben Doldur yaptığım zaman 1 dk içerisinde buluyo bazen oyunu
Doldur yapıyorum bir de her seferinde. Neyse sorun bende sanırım.😁

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
Furkan Demirtaş
Valla hocam arkadaşa da sordum o da aynı dertden muzdarip. Weste de girmek istemiyorum 2 MS ile oynamak varken neden 50-60 MS ile oynayayım.

Bir anormallik var

mhmtsalih

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Mehmet Salih

Hocam mid top seçiyorsan belkide ondan olabilir😅 Ben bottom jng seçiyorum pek uzun süre beklemiyorum. Gece süre biraz uzayabilir 5 dk civarı ama gündüz hemen bulur hacım

Dahası  
Reaksiyon skoru
9,947
İsim
Diyarhan
Urf var ya o sebepten ötürü bulmuyor. Normalde 2-10dk

Metaxa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Aziz
URF modunun süresi bittiği zaman bu süreler de normale dönecektir.

Top Bottom