boş mevzu bu niye bu kadar kafaya takıyorsunuzbeyler 12.600 puan 4seviye olaf mainim puanla seviye nasıl orantılı olmalıdır benimki iyi midir?
şey mi olmalı puan az seviye yüksekse iyi mi? oluyoÖyle bir şart yok ki. ama fena değil
2 gün önce başladım knk merak ettimboş mevzu bu niye bu kadar kafaya takıyorsunuz
Yani sev 7 max ona kaç puanda ulaştığın önemli değil ki. Ama fors için diyorsan yan hesapta heroyu mainlersin ana hesapta puanı az tutup level max yaparsın. O zaman atıyorum 25k larda 7 sev çıkılabilir ama gereksiz bir şey yani. Oyun başlarken gözüküyor.şey mi olmalı puan az seviye yüksekse iyi mi? oluyo
Mesaj otomatik birleştirildi:
2 gün önce başladım knk merak ettim
sağol knkYani sev 7 max ona kaç puanda ulaştığın önemli değil ki. Ama fors için diyorsan yan hesapta heroyu mainlersin ana hesapta puanı az tutup level max yaparsın. O zaman atıyorum 25k larda 7 sev çıkılabilir ama gereksiz bir şey yani. Oyun başlarken gözüküyor.
baslama hemen birakşey mi olmalı puan az seviye yüksekse iyi mi? oluyo
2 gün önce doktordan kanser teşhisi veya kısa bir süre sonra öleceksin tarzı bir bilgi mi aldın kankaşey mi olmalı puan az seviye yüksekse iyi mi? oluyo