willblacksmith
80+ Bronze
güzel güzel sinsi suikast twitchTR SOLOQ-Esnek Master.
SOLOQ'de Twitch ve Xin zhao oynayarak kastım. ama 25 maç twitch %80 Wr felanım heralde.
Dereceli oynamam ama bronz ile demir arası bir oyunum var.Arkadaşlar oynadığınız koridor ve liginizi yazar mısınız?
TISSSSS SİNSİ SUİKASTT ZEDD
En son hangi çarları oynadın. Ne tür karakterler seversin?Dereceli oynamam ama bronz ile demir arası bir oyunum var.
Ben o hiç kullanılmayan otomatik doldurum.
Neresi olursa olsun oynarım.
Main kasamam maks 20k kasarım ondan sonra uzun bir süre bakmam o çara
Sakalım kırılmış. IHIHIHIHIBeta'dan beri oynayıp gümüş olan ben heheh. Bu aralar ornn 'a sardım.
Okum öldürür, zehrim süründürür.Ln fazla atmışım. neyse yazdığım her şeyi unut asfas.
Alıntıyı görüntüle
Top lane Rakan ile güzel winrate'im var niye bilmiyorum.
Ne olursa.En son hangi çarları oynadın. Ne tür karakterler seversin?
Benim şampiyon kıyaslama mentalitem şudur: Darius gibi ortadan ikiye yaran, illaoi gibi 5 kişinin arasında o 5 kişinin...Genelde bunlar.Ne olursa.
Ashe de oynarım , Vayne de oynarım , nasus da oynarım , Amumu da oynarım , Rammus da oynarım .
Tek mid oynamam ve Yasuo , zed , yone ve master oynamam he bir de ww
WW nasıl oynamazsın ya, wufo tarzı adamı sinir krizi geçirten ww'yi oynayacaksın. Alacaksın toplanede ölümcül tempo ve bariyer, birde ilk item mahvolmuş alacaksın öffNe olursa.
Ashe de oynarım , Vayne de oynarım , nasus da oynarım , Amumu da oynarım , Rammus da oynarım .
Tek mid oynamam ve Yasuo , zed , yone ve master oynamam he bir de ww
Çok kanser bir karakter. Eski ww ile solo baron yapıyordum. Tabi o zamanlar bronzdum.WW nasıl oynamazsın ya, wufo tarzı adamı sinir krizi geçirten ww'yi oynayacaksın. Alacaksın toplanede ölümcül tempo ve bariyer, birde ilk item mahvolmuş alacaksın öff
Ne yapıcağımı bilmiyorum.WW nasıl oynamazsın ya, wufo tarzı adamı sinir krizi geçirten ww'yi oynayacaksın. Alacaksın toplanede ölümcül tempo ve bariyer, birde ilk item mahvolmuş alacaksın öff