Neler Yeni

lolde düşük fps sorunu

Emre JK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Emre Türk
lolde önceden 144 fps e sabitleyip çok rahat oynuyordum fakat şu sıralar fps 110-120 civarı geziyor. sürücülerim güncel, virüs yok bilgisayarı alalı 1 seneyi geçti zamanla bilgisayarın performans kaybetmesi normal mi bilmiyorum sizce neden performans kaybı oldu ?

intel core i5 10400
gigabayt geforce 1650 oc
16 gb ram

Endreporter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Murat civan demircan
lolde önceden 144 fps e sabitleyip çok rahat oynuyordum fakat şu sıralar fps 110-120 civarı geziyor. sürücülerim güncel, virüs yok bilgisayarı alalı 1 seneyi geçti zamanla bilgisayarın performans kaybetmesi normal mi bilmiyorum sizce neden performans kaybı oldu ?

intel core i5 10400
gigabayt geforce 1650 oc
16 gb ram
o sistemle bi tık imkansız 100fpsler
Mesaj otomatik birleştirildi:

almanız daha yüksek almanız lazım

Tworule

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Tuğrul

intel core i5 10400
gigabayt geforce 1650 oc
16 gb ram
Yeni guncellemeler ile biraz performans düşüşü olmuş olabilir bilgisayarı biraz da temiz kullanmak gerekiyor sabit 144 aldığını pek sanmıyorum genel olarak aliyorsundur o değer fightlarda kesinlikle dediğinden fazla düşüyordur. Yine de oyunu güncellerken hatalı indirme olmuş olabilir oyunu tekrardan temiz kurulum yaparak dene. Bu arada ekran sürücülerini güncel tutmak pek mantıklı değil test etmek gerekiyor bazi sürümler bende fps düşüşü yaratmıştı onu da bir kontrol edebilirsin.

Emre JK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Emre Türk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
o sistemle bi tık imkansız 100fpsler

almanız daha yüksek almanız lazım
evet bana da biraz düşük geldi moral bozucu bi durum olduğundan danışmak istedim

Yeni guncellemeler ile biraz performans düşüşü olmuş olabilir bilgisayarı biraz da temiz kullanmak gerekiyor sabit 144 aldığını pek sanmıyorum genel olarak aliyorsundur o değer fightlarda kesinlikle dediğinden fazla düşüyordur. Yine de oyunu güncellerken hatalı indirme olmuş olabilir oyunu tekrardan temiz kurulum yaparak dene. Bu arada ekran sürücülerini güncel tutmak pek mantıklı değil test etmek gerekiyor bazi sürümler bende fps düşüşü yaratmıştı onu da bir kontrol edebilirsin.
fightlarda tabii fps düşüşü oluyodu biraz ama şimdi haritada yürürken bile 120 fps civarı alıyorum oyunu silip tekrardan indireyim sürücüleri de kontrol edeyim tavsiyeniz için teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,561
Üyeler
167,516
Son üye
shotgunned
Top Bottom